Dersimliler Derneğinde başkan aynı kaldı

Kocaeli Dersimliler Derneğinin 9.Olağan kongresinde mevcut başkan Ruhi Çelik, yeniden başkan seçildi

Kocaeli Dersimliler Derneği’nin 9. Olağan kongresi, Derince Yenikent Venüs İş Merkezi Tanyıldız düğün salonunda gerçekleştirildi. 1995 yılında kurulan ve 254 üyesi bulunan derneğin kongresine CHP eski milletvekili Bekir Yurdagül, CHP Derince Belediye Başkan adayı Avukat Sertif Gökçe, CHP Kadın Kolları İl Başkanı Songül Kaya, Prof.Dr. Muhip Kanko, Yapı Yol-Sen Şube Başkanı Ethem Kartal, Emep eski İl Başkanı Güner Kizir, Derince Belediye Meclis Üyesi Baki Dünya, EMEP Disiplin kurulu üyesi Osman Nuri Şenol, Alevi Kültür Dernekleri Kocaeli Şube başkanı Birol Sağlam, STK başkanları, dernek üyeleri ve davetliler katıldı. Kocaeli Dersimliler Derneği 9. Olağan kongresinde Erdal Karakuş, Semra Duman ve Aynur Korucu’dan oluşan divan huzurunda gerçekleştirildi.

SİZLERE LAYIK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Kongrede tek aday olan mevcut başkan Ruhi Çelik, oy birliği ile yeniden başkan seçilerek 5. dönemine girdi. Kongrede konuşan CHP Derince Belediye Başkan adayı Av. Sertif Gökçe, “Hemşeri dernekleri hepimiz için çok önem taşıyor. Faaliyet raporlarınızı dinledik, Dersimliler derneği çok iyi çalışmış. Yeni seçilecek başkana yönetimine başarılar ve kongrenin hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Oylamanın ardından teşekkür konuşması yapan Başkan Çelik, “Hepinize teşekkür ediyorum. Kocaeli Dersimliler Derneği, her zaman olduğu gibi yine sizlerin güveninize layık olmaya devam edecektir. Türkiye’nin demokratik bir ülke olması yolunda biz de yer alacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.

YÖNETİM ASİL

Ruhi Çelik
Şahverdi Karateke
Yücel Özdemir
Yıldız Buğdacı
Reyhan Tuncel
Hediye Yıldız
Aleddin Sezer
Turgut Erdoğan
Kenan Çetinkaya

DENETİM KURULU ASİL

Cafer Taşkın
Eren Atış
Mustafa Polat

DEDEF FEDERASYON DELEGELERİ

Ruhi Çelik
Ali Rıza Omurtağ
Özkan Tacar
İhsan Deniz
Yıldız Buğdacı
Bülent Sadıkoğlu
İsmail Yıldız
Yılmaz Filiz
Şahverdi Karateke
Yücel Özdemir
Hediye Yıldız

13 Oca 2019 - 15:59 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.