Exxen nasıl üye olunur, Exxen nasıl izlenir?

Acun Ilıcalı’nın yeni kurduğu online televizyon platformu Exxen merak ediliyor. Exxen’e nasıl üye olur sorusu arama motorlarında araştırılıyor. Exxen’i izlemek isteyenler, Exxen nasıl izlenir sorusunun cevabını araştırıyor. Acun Ilıcalı Exxen hakkındaki merak edilen sorular burada.

ACUN ILICALI EXXEN ÜYELİK BURADAN YAPILIYOR

Exxen nasıl izlenir, Exxen’e nasıl üye olunur? Şimdilerde herkes bu soruların yanıtını merak ediyor. Bu haberde Acun Ilıcalı Exxen’e üye olma koşullarını sizinle paylaşıyoruz. Türkiye’nin yeni dijital platformu aylık 9.90 TL’ye yayına başladı. 31 Aralık 2020 itibariyle yayına başlayan Exxen’e üye olmak için www.exxen.com adresine girerek üyelik formunu doldurmanız yeterli. Exxen’e üye olduğunuzda ilk bir hafta için de ücret ödemeyeceksiniz. Exxen’de diziler, filmler ve birbirinden farklı programlar var.

EXXEN DİZİLERİ, EXXEN PROGRAMLARI  

1 Ocak 2021’den itibaren itibaren Exxen’deki birbirinden kaliteli içerikleri izleyebilirsiniz. Exxen’e üye olmak isteyenler, www.exxen.com adresinden üyeliklerini başlattıkları andan itibaren akıllı telefonlarından ve bilgisayarlarından da Exxen’i izleyebilecekler.  Sihirli Annem dizisi yeni kadrosuyla birlikte Exxen’de olacak.  Hasan Can Kaya ile Konuşanlar programı da artık Exxen’de olacak. Survivor 2020 şampiyonu Cemal can Canseven ve Aleyna Tilki'nin birlikte yer aldığı müzikal de Exxen'de izleyiciyle buluşacak. Türkiye’nin en son dijital platformu Exxen’de hakkında daha detaylı bilgiyi Exxen’in internet sitesinde bulabilirsiniz.

EXXEN’E ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

31 Ara 2020 - 22:29 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.