EYT, Recep Tayyip Erdoğan'a gidiyor

Emeklilikte Yaşa Takılan vatandaşlar, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kocaeli'de gerçekleştireceği mitinge toplu olarak katılma kararı aldı.

EYT, Recep Tayyip Erdoğan'a gidiyor
Haber albümü için resme tıklayın

Türkiye'nin önemli örgütlenmelerinden olan EYT, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mitingine katılma kararı aldı. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün İzmit Milli İrade Meydanı’nda saat 16.30’da miting yapacak. Miting öncesi alanda geniş güvenlik önlemi alınırken son hazırlıklar da bitirilmek üzere.

Hatırlanacağı gibi 2 gün önce İstanbul Maltepe’de emeklilikte yaşa takılanlar dev bir miting gerçekleştirmiş ve 2 milyona yakın vatandaşımızın katılmasına rağmen ulusal pek çok medya kuruluşunda kendisine yer bulamamıştı. Bu gelişmeler üzerine EYT SYD Kocaeli Temsilcisi Naim Avcı, bugün ilimizde gerçekleştirilecek Erdoğan mitingi ile ilgili önemli bir karar aldı...

HERKES DUYSUN KATILACAĞIZ

Avcı, AK Parti’nin SMS yoluyla yaptığı toplu davetin mesajını sosyal medya hesabında paylaşarak, “AK Parti’nin davetine katılma kararı aldık. Burada sesimizi duyuracağız. Gelmek isteyen arkadaşlar bizimle irtibata geçsin. Saat 15.00’te toplanıp toplu halde yürüyerek mitinge geçeceğiz. 0532 157 91 88 numaralı telden bana ulaşabilirsiniz. İstanbul’dan dahi katılım için arayan arkadaşlar. Yıkılan Cınarlı Camii mevkiinde toplanacağız. Arkadaşlardan ricam Türk bayrağı dışında bir pankart getirmemeleri. Polis kabul etmiyor. Atılan toplu mesajı, biz de bu ülkenin vatandaşları olarak davet kabul ettik. Sessiz bir yürüyüş gerçekleştirerek alana toplu halde gireceğiz.” dedi.   

19 Mar 2019 - 12:26 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.