Fatma Hürriyet'ten moral primi

Koronavirüs ile mücadelede gece gündüz sahada çalışan İzmit Belediyesi’nin fedakar personeline moral primi müjdesi geldi

Dünya genelinde hayatı felç eden koronavirüs ile mücadeleyi en etkin şekilde sürdüren İzmit Belediyesi’nin büyük bir özveriyle sahada çalışan personeline, İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet ikramiye verileceğini açıkladı. Koronavirüsüne karşı gece gündüz mesai yaparak kentin her noktasında birçok çalışmaya imza atan İzmit Belediyesi’nin fedakar personeli ile her daim sahada olan Başkan Hürriyet, moral pirimi müjdesini bizzat verdi.

HAKLARINI ÖDEYEMEYİZ

İzmit’in tüm mahallelerinde ve sokaklarında, sosyal yaşam alanlarında, park ve bahçelerde, Pazar alanlarında durmaksızın çalışmalarını sürdüren personele moral primi verileceği açıklandı. Başkan Hürriyet, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada; “Hepimizin sağlığını tehdit eden bu virüse karşı büyük bir özveriyle gece gündüz durmaksızın fedakarca çalışan, mesai harcayan kıymetli personelimizin hakkını asla ödeyemeyiz. Onların yükünü bir nebze olsun dışarıda bulunduğunuz zamanlarda çevre temizliğine dikkat ederek hepimiz hafifletebiliriz. Belediye olarak bizlerde üzerimize düşeni yapmaya gayret ediyoruz” 

MORAL BOZMAK YOK, BİZ SAHADAYIZ

“Korona virüse karşı kentimizi koruyan sahadaki görevli personellerimize olan vefa borcumuzu belki bir nebze de olsa yerine getirebilmek adına moral primi vereceğiz. Tüm İzmit adına bu fedakar arkadaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Bu fedakarca çalışmanın içerisinde yer alan tüm personelimizle var gücümüz ile sahada olmaya devam edeceğiz. İzmit’imiz, sizlerin sağlık dolu kalabalığıyla yeniden dolup taşacak yeniden gülümseyecek. Moral bozmak yok. Yeter ki tedbiri, dayanışmayı elden bırakmayalım. Sağlıkla kalın”

27 Mar 2020 - 22:01 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.

04

İlhan açık - Teşekkür ederim sayın başbakanim iyiki

Varsınız saygılar başkanım

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mart 22:01
03

Hodrimeydan41 - İlk önce gece farklarını ve mesailerini ödesin.Temizlik işçileri kan ağlıyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mart 22:01
02

Umutlu - Temizlik işleri Müdürlüğünde çalışmaktayım bütün İzmit halkı bilsin ki en iyi şekilde hiçbir olumsuzluğa taviz vermeden gece gündüz çalışmaktayız umut ediyorum ki bu corono illetinden kurtulacağız �zmit Belediyesi Fatma Kaplan başkanımıza minnettarız

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mart 22:01
01

Hodrimeydan41 - Havlama ordan hepsi ödenir büyükşehirden tık yok sesiniz çıkmıyo klavyeden havlama zamanı değil

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mart 22:01