Gölcük soruyor buradaki ağaçlara ne oldu?

Değirmendere Hilmi Özkök Caddesi'nde bulunan marketin önündeki ağaçların, otopark yapılması için kesildiği iddia edildi. Kocaeli Denge Whatsapp İhbar Hattı'na yazılan mesajlarda, bu duruma tepki gösterildi.

Kocaeli Denge Whatsapp İhbar Hattı'na yazan okuyucuların mesajları şöyle; "Burası Gölcük İlçe Belediyesine bağlı Değirmendere Hilmi Özkök Caddesi üzerinde bulunan alış-veriş noktası. Buradaki ağaçlar belediye tarafından dikilmişti. Yıllarca arazözler ile sulandı. Alış veriş merkezine gelen araçlar rahat park etmesi için mi kesildi bu ağaçlar? Ağaçları kesenlere cezai işlem uygulandı mı? Yoksa Değirmendere sokakları yine sahipsiz mi?" Bakalım bu iddialara yetkililerden bir yanıt gelecek mi? 

29 May 2020 - 09:06 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.

07

Ersoy Kandemir - Ne caddesinin adını,ne marketin rengini ne de ağaç kesme zihniyetlerini beğenmedim!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Mayıs 09:06
06

yetkili yok - temizlik firmasının belediye bağışladığı BMW ile gezen yetkisiz yetkili var olur mu?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Mayıs 09:06
04

Ferhat Saygun - Şovmen sensin kendine Gölcüklü yazan şahıs. Delinin biri kuyuya taş atmış. Fotoğrafta toprak yok ağaçtan bahsediliyor. Haberinde başlığına bak hizaya gel. Canını dişine takarak sahada Gölcük için çalışan bir başkan var. Ayıp yaptığınız gerçekten çok ayıp.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Mayıs 09:06
03

Yorumcu - Sadece o değil o cadde üzerinde onlarca ağaç kesildi. Belediye sadece baktı

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Mayıs 09:06
02

Asil sorun - Gölcük tamamen sahipsizdir. İsteyen tamirci lastiğin sokağa atar. İnşaatçı molozunu sokağa döker, isteyen ağacı keser...başkan bmw ye biner ama

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Mayıs 09:06
01

Öde öde - Öde öde vergi ödemekten bıktım. Benim bergim ile dikildi o ağaçlar...zabıta nerde?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 29 Mayıs 09:06