Gölcük’teki projeler hız kesmeden sürecek

Genel Sekreter Balamir Gündoğdu, Gölcük ilçesinde yapılacak projeleri gözden geçirmek üzere Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ile bir araya geldi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, Gölcük ilçesinde hayata geçirilecek projeleri görüşmek için Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ile bir araya geldi. Seçim beyannamesinde yer alan tüm proje ve hizmetlerin tek tek incelendiği toplantıda Genel Sekreter Gündoğdu, Kocaeli genelinde vatandaşların mutluluğu, rahatı ve huzuru için hizmetlerin hız kesmeden süreceğinin altını çizdi.

PROJELER AYRINTILARI İLE ELE ALINDI

Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs ile mücadele çalışmalarını sürdürürken, Kocaeli’deki tüm ilçelerde vatandaşların hizmetine sunulacak projeleri gerçekleştirmek için çalışmalarına da aralıksız devam ediyor. Genel Sekreter Gündoğdu bu doğrultuda Gölcük ilçesinde hayata geçirilecek çalışmaları tüm ayrıntıları ile değerlendirmek üzere Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ile bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası’nda yapılan toplantıda Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altay ve Büyükşehir ile Gölcük Belediyesi üst düzey yöneticileri de hazır bulundu.

“SÜREKLİ ÇALIŞMA ÜRETİYORUZ”

Toplantıda Gölcük ilçesinde önümüzdeki dönem içinde vatandaşların hizmetine sunulacak projeler tüm yönleri ile masaya yatırıldı.  Genel Sekreter Gündoğdu, Gölcük’te yaşayan vatandaşlar için gerçekleştirilecek hizmetlerin devam edeceğini kaydederek “ Kocaeli’de yaşayan vatandaşlarımızın kentte daha iyi şartlarda yaşaması ve mutlu olması için sürekli proje üretiyoruz. Çalışmalarımız önümüzdeki gün ve aylarda devam edecek” dedi.

22 May 2020 - 09:54 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.

02

basın - evet ilk yapılan iş makam arabasını değiştirmek oldu. eski makam arabası da halen kullanılıyor. gölcük için sorum olacak 1)Gölcük içinde yıkılan okulun suçlusu kim? bu araziye niye okul yapılmıyor? 2) İhsaniye otoparkı ne oldu? niye faaliyette değil? bu projenin suçlusu kim?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mayıs 09:54
01

sorna adam - projeyi göremedim.. resim var , haber var proje ne? vatandaş ile alay etmeyin...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mayıs 09:54