Gülümse Kafe'yi genel başkanlar açacak

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet öncülüğünde hayata geçirilen Gülümse Kafe inşaatında sona gelindi.

Gülümse Kafe'yi genel başkanlar açacak
Haber albümü için resme tıklayın

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in öncülüğü ile ortaya çıkan Gülümse Kafe projesinde son aşamaya gelindi. Yahyakaptan Mahallesi’nde yapılan ve ismine İzmitlilerin karar verdiği Gülümse Kafe, İzmit Belediyesinin ilk sosyal tesisi olarak hizmet vermek için gün sayıyor.

13 AĞUSTOS'TA AÇILACAK

Gülümse Kafe’nin İzmitlilerle buluşmasına sayılı günler kaldı. Çalışmaların tamamlanmak üzere olduğu kafe, İzmitlilere hizmet verecek. Gülümse Kafe’nin açılışı 13 Ağustos Perşembe CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in katılımıyla gerçekleşecek.

10 Ağu 2020 - 22:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.

05

Partili - Genel başkan kafemi açacak yapmayın,şık olmaz...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Ağustos 22:00
04

Akarcalı - Yav kardeşim nelerle uğraşıyorsunuz altı üstü bir Cafe bu kadar abartmayın belediyecilik bumudur yazıklar olsun size verdiğim oy haram olsun onca CHP li kardeşlerimiz işsiz onlara çare olun, belediyede ne olduğu belirsiz insanlar müdür oldu CHP lilere neden şans verilmiyor. Fatma hanım korkuyormu CHP lilerden acaba birdaha çıkmasın karşımıza bedavadan siyaset yok

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Ağustos 22:00
03

Tatanga 54 - İşsiz gençler ise alınacak buraya bir tür işsize iş imkanı sunuyor teşekkürler Tebrikler başarılar diliyorum

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Ağustos 22:00
02

Sibel Kahveci - Koskoca belediye uyduruk bir kafe yaptı önemli bir yatırımmış gibi bir de açılış mı yapıyor?

Kafenin yönünün parka değilde trafoya dönük olmasına da hiç akıl erdiremedik.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Ağustos 22:00
01

İl delegesi - Cafeyi kim yaptı inşaatını ve kim işletecek,bunlara cevap alabilirmiyim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Ağustos 22:00