Hüseyin Ayaz’a yeni parti daveti

Kocaeli siyaseti hiç olmadığı kadar hareketli… Türkiye siyasetinde olduğu gibi Kocaeli siyasetinde de Ali Babacan önderliğindeki yeni parti hareketi var. Kocaeli’de başarılı, etkili ve önemli isimlerin kapısını çalan Yeni parti, Kocaeli’de Hüseyin Ayaz’a da teklif götürmüş.

Ali Babacan öncülüğünde kurulacak Yeni Parti, Kocaeli’de de vites yükseltti. AK Parti’nin kalesi olan Kocaeli’de etkili, yetkili ve önemli isimlerin kapısını çalan ve “kurucu olun” teklifinde bulunan Yeni Parti, geçtiğimiz günlerde Hüseyin Ayaz’a da gitti. Kocaeli Denge, Hüseyin Ayaz’a iddiaları tek tek sordu. Ayaz, teklifi doğruladı “Evet, böyle bir teklif geldi” dedi. İşte detaylar… 

HÜSEYİN AYAZ’A “KURUCU OLUN” TEKLİFİ 

Başiskele Belediyesi’nin kurucu belediye başkanı Hüseyin Ayaz’a Yeni Parti’den teklif gitti. Yeni Parti adına Kocaeli’de görüşmeler yapan ekip, Hüseyin Ayaz’a “kurucu” olmasını teklif etti. Hüseyin Ayaz’ın evine kadar gittiği konuşulan Yeni Parti’nin teklifine Hüseyin Ayaz ne cevap verdi? İşte bunu öğrenmek için bizzat Hüseyin Ayaz’a iddiaları sorduk.

BİZİM DAVAMIZ AK PARTİ DAVASIDIR 

Başiskele Belediyesi’nin kurucu belediye başkanı Hüseyin Ayaz’a teklif iddiasını doğruladıktan sonra, kendisine teklif getirenlere de verdiği cevabı gazetemizle de paylaştı. Kocaeli Denge’ye konuşan Hüseyin Ayaz, “Bizim partimiz bellidir. Bizim partimiz AK Parti’dir. Bizim davamız AK Parti davasıdır. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’dır” dedi.

YENİ PARTİ HEYETİNE İŞTE BUNLARI SÖYLEDİ

Hüseyin Ayaz, yukarıdaki cümleleri yeni parti heyetine de söylediğini; AK Parti davasından kopmayı asla düşünmediğini söyledi.  Kocaeli Denge, Yeni Parti adına kendisini kimlerin ziyaret ettiğini de Hüseyin Ayaz’a sordu. Ayaz, “İsim vermem ve telaffuz etmem doğru olmaz” dedi.

DAVAMA BAĞLIYIM, MİLLETİN EMRİNDEYİM 

Kocaeli Denge, Hüseyin Ayaz’a şu anda ne yaptığını da sordu. Uzun yıllardır aktif siyasetin içinde olan, Yeniköy Belediye Başkanlığı görevinin ardından, Başiskele’de iki dönem hizmet eden Hüseyin Ayaz, “Şu anda aktif hiçbir görevde değilim. Ancak milletimize hizmet etmeye devam ediyorum. Davama sadakatle bağlıyım ve her zaman milletimin emrindeyim” diye konuştu.

11 Eyl 2019 - 15:33 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.

08

Ertan Yuvacık - başiskele de bırakın başisskeleyi başka hangi belediye başkanının görevi bittikten sonra çalışanlar gidip evinde ziyaret ediyor. bu olay balşiskele de yaşanmooştır. kimse boş yapıp bedava konuşmasın hüseyin ayaz adamdır.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Eylül 15:33
07

Hüseyin ayaz adam satmaz. - Başiskele ye çok büyük emeği var....

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Eylül 15:33
06

Ahmet Yeniköy - Başiskelede başkanķmiz gittigi günden brri hizmrt yok. Başikdle seni cok ariyor başkanim. Geri dön memleket senden hızmat bekliyor. Pes etme başkanim. Kocaelide önunü kesemezler sen butun anketlersen birinci ciktin en basaeili baskan sensin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Eylül 15:33
04

kamil - öylede gülüyorki basıskeleyi paramparçe ettiği içinmi acaba

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Eylül 15:33
03

Faik - Şa.... insanlarla yola çıkmaya çalışan yeni parti daha kurulmadan ha hasan kel ha kel hasan la son bulup açmadan solan bir gül olma yolunda.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Eylül 15:33
02

şahin - aman gitsin ekibinide peşine alsın zaten onlarda gider hainler sürüsü bunları görünce tüylerim diken diken oluyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Eylül 15:33
01

Il başkani olmali - Ben tararafsiz bir gozle sunu soyluyorum hüseyin ayaz yeni partide il baskani olursa bu parti kocaelide firtina gibi eser. Hüseyin ayaz aranan kan ve aranan adamdir. Adam gibi adamdir bazi capsizlar ve menfaatciler onun nasil adam olduğunu bilemez ve anlamayazlar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Eylül 15:33