İdris Alp, Gölcük için adaylığını açıklayacak

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, Gölcük Belediye Başkanı aday adayı olmak için genel merkezden gelen onay sonrasında ilçe başkanlığı görevini bıraktı. Yarın saat 16.00'da resmi başvurusunu yapacak.

AK Parti’de 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak yerel seçimlerde öncesinde aday belirleme çalışmaları ilçemiz için sürüyor. İlçe Başkanı İdris Alp’e genel merkezden onay gelmesi sonrasında bugün İlçe Başkanlığı görevini bıraktığı ile ilgili dilekçesini İl Başkanı Abdullah Eryarsoy’a verdi ve sonrasında ilçe binasında bir basın toplantısı düzenledi.

YARIN 16:00’DA ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSU YAPILACAK

1 Aralık (Yarın) Saat 16:00’da aday adaylığı başvurusu yapacak olan son basın toplantısında önemli açıklamalar yaparken, şunları söyledi: “Yerel seçim atmosferi hızlı bir şekilde ilerliyor. 31 Mart tarihi yaklaştıkta heyecan artıyor. Bizde bu heyecanın içerisinde üstümüze düşen görevi en iyi şekilde yapmak için, heyecanı enerjiye çevirmek bu enerjiyi ile de sokakta çalışmak için gayret gösteriyoruz. Bizimde aday adaylığı ile ilgili süreç söz konusu idi. İşte bugün itibariylende genel merkezimiz bize aday adayı olma iznini verdi, bu görevi tevdi etti. Nasip olursa İl Başkanımıza görevi bıraktığımıza dair istifa dilekçemizi teslim ettik ve ilçe başkanlığı görevimizden ayrıldık. Yarın Allah nasip ederse Saat 16:00’da aday adaylığı başvurumuzu yapacağız. Partimize, teşkilatımıza, halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

16 YILDIR SÜRE GELEN SİYASİ GEÇMİŞİNİ ANLATTI

Açıklamasına devam eden Alp, “2002 yılında Merkez Mahallesi’nde kurucu yönetim kurulu üyesi olarak siyasi hayatımıza başladık. 2002’den, 2003’e kadar merkez mahallesinde ki görevimizi sürdürdük. 2003’den 2006’ya kadar geçen süreçte de İlçe Başkanımız Mevlüt Demir’in yönetiminde ilçe yöneticiliği görevini yaptık. Daha sonra 2006 yılında Fikri Beyin başkanlığa seçildiği kongre de il yönetimine girmek nasip oldu. 2006’dan 2014 yılına kadar İl sekreterliği, Ekonomik İşler Başkanlığı, Seçim İşleri Başkanlığı, Sosyal İşler Başkanlığı ve Halkla İşler Başkanlığı olmak üzere 5 birim başkanlığı görevinde bulundum.  2014 yılında da yine teşkilatımızın, büyüklerimizin, genel merkezimizin teveccühü ile Gölcük İlçe Başkanlığı görevine getirildim.  4 yıldır da Gölcük’e milletimize hizmet ediyoruz. Bu 16 yıldır AK Partimizdeki aktif görevden bugün aday adayı olma sebebi ile görevi bırakmış oluyorum. Allah’ım çıktığımız bu yolda bizlere hayırlısı ne ise onu nasip etsin. Bizim için, Gölcük için, Milletimiz için hayırlısı neyse o olsun” ifadelerini kullandı.

FIRTINALI DENİZDE GEMİYİ HEP LİMANA YANAŞTIRDIK

Açıklamasına devam eden Alp, “Bizim hayallerimiz var. Hayallerimizin en önde geleni gülümseyen kent  Gölcük’tür. Benim hayalim odur. Milletim teveccüh gösterirse bu hayallerimizi gerçekleştirmek için göreve talip olduk.  Millletimiz, genel merkezimiz ve Rabbim’de takdir ederse biz bu göreve gelir, bu hayallerimizi milletimizle beraber gerçekleştiririz. Bugüne kadar yol yürüdüğüm tüm teşkilat mensubu kardeşlerime teşekkür ediyorum. 4 yılda 4 önemli seçim geçirdik. 1’de darbe girişimine karşı mücadele ettik. Deniz fırtınalı iken görevimizin başında arkadaşlarımızla beraber bu süreçleri yönettik. Fırtınalı havada bu gemiyi milletimizin gösterdiği istikamette hep yürütmeye güvenli limana  yanaştırmak için gayret gösterdik. Tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. 4 seçim bizlere oy veren, gönlünü veren, aklını veren tüm milletimize Gölcük halkına şükranlarımı sunuyorum. Önümüzdeki süreçte de nasıl milletimiz yalnız bırakmamış yine yalnız bırakmayacaktır. Bunu da umut ediyorum. Siz gazeteci arkadaşlarımlanda 4 yıldır seviyeli bir şekilde çalışıyoruz. Her ilçe de böyle seviyeli bir basın siyasetçi ilişkisi yok. Sizlerin kalitesi de burada önemli rol oynuyor. Hakkı teslim etmek lazım. Verdiğiniz emeklerden dolayı da ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bir şeyi de unutmadan söyleyeyim, 4 yıldır da belediye başkanımızla burada yol yürüdük. Bir abi olarak Mehmet Başkanımızda hem bizimle beraberdi. Ona da buradan teşekkür etmek bizim borcumuz. Rabbim çıktığımız bu yolda inşAllah hayırlısı ile tamamına erdirir diyerek sözlerimi noktalamak istiyorum” dedi.

İDRİS ALP KİMDİR?

20 Haziran 1972 Yılında İzmit'te doğdu. Değirmendere Cengiz Topel İlkokulu'ndan sonra Gölcük Meslek Lisesi'nden mezun oldu. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü önlisans eğitimi aldı. Ardından Eskişehir Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünden lisans mezunu oldu. 1996 yılından beri meslekî  hayatına esnaf olarak devam ediyor.

16 YILLIK TEŞKİLAT GEÇMİŞİ

Siyasi hayatına 2002 yılında Ak Parti Gölcük Merkez Mahallesi Teşkilatı'na üye olarak başladı. 2003 Yılında başladığı Ak Parti Gölcük İlçe Başkanlığı Yönetimindeki görevine 2006 yılına kadar devam etti. 2006-2014 Yılları arasında Ak Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcılığı görevi süresince sırasıyla il sekreterliği, ekonomik işler başkanlığı, seçim işleri başkanlığı, sosyal işler başkanlığı ve halkla ilişkiler başkanlığı yaptı. 2014 Yılında olağan kongre ile seçildiği Ak Parti Gölcük İlçe Başkanlığı görevini Gölcük Belediye Başkanı aday adayı olmak için bıraktı.

30 Kas 2018 - 17:26 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.

03

? - Çok iyi ya,Akp’nin Gölcük’te çöküşü olacaktır!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Kasım 17:26
02

Kemal - Bu kadar şımarıklığa,şatafata,israfa ne gerek var!

Hala akıllanmamışlar Millet iş,aş peşinde,Halk perişan geçim sıkıntısı çekiyor.Her gün Esnaf kepenk kapatıyor bu yamyam kan emiciler bunları bilmezler çünkü devletin imkanları,kurumları onlara çalışıyor!

Bütün ihaleler rant hep onlarda,Çocukları,damatları,gelinleri,yeğenleri vs. hep köşeleri tutmuşlar,ya Holding patronu,Müteahhit,Genel müdür,müdür,başkan,daire başkanı,meclis üyesi...vs. analarının karnından hepsi bir koltukla doğmuş şanlı veletler anlayacağınız.

Bu seçim farklı olacak siz hep kendimiz dediniz,

Söylemlerde vatan millet sakarya dediniz milleti sürekli kandırdınız ülkeyi yağmaladınız.

En sonunda ülkeyi iflas ettirdiniz,artık topraklarda satılıyor.

Belediye başkan adaylarınız bile rantiyeci haramzadelerden ve aday adayları arasında ihale çetesinde rantiyecilerde var hala akıllanmamışsınız,parti sayesinde zengin olmuş bu rantiyeci haramzadeleri aday adayı bile yapmanız büyük bir hata.

Aday kıriterlerinde temiz eli hara

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Kasım 17:26
01

Kemal - Aday kıriterlerinde temiz eli harama değmemiş yıpranmamış,devlet ihalesi almamış mışta,mış saymadınızmı.

Siz iflah olmazsınız bünyeniz haram yemeye alışmış artık bize oy falan yok artık,bu seçim haramzade bir iktidarın sonu olacak.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 30 Kasım 17:26