İlhan Bayram ekibini de götürüyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İSU’da görev yapan Abdülkadir Dizman ile Hüseyin Hakkı Akbulut, Samsun Büyükşehir Belediyesi’ne daire başkanı olarak gidiyor.

İSU Genel Müdürlüğü döneminde ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği döneminde İlhan Bayram’ın özel kalem müdürlüğünü yapan 15 yıl birlikte çalıştığı Abdülkadir Dizman, Samsun Büyükşehir Belediyesi’nde Zabıta Daire Başkanı olarak görev yapacak. 2013 yılından bu yana İSU’da İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı olarak görev yapan Hüseyin Hakkı Akbulut’ta Samsun Büyükşehir Belediyesi’nde Destek Hizmetleri ve Satın Alma Daire Başkanı oldu. Dizman ve Akbulut, bu hafta içinde Samsun’a gidip, yeni görevlerine başlayacak.

27 May 2019 - 11:05 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.

01

Ersoy - Çok güzel hareketler bunlar keşke giderken komşusu Şenolamamışı da yanına alsa da ÇAKALLIDA BIRAKIR Cıvıklı memeni yapmayı öğrenir şenolamamış cıvık komşusu!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 11:05