İYİ Parti İzmit, vites düşürmüyor

İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz ve teşkilat yöneticileri bir taraftan sosyal etkinliklere katılırken, diğer taraftan hiç hız kesmeden mahalleleri dolaşarak mahalle temsilcileriyle bir araya geliyor.

Pelin Coştur Filiz temsilcilere yaptığı konuşmada ülkemizin gündemine dair konuları da ele aldı. Pelin Coştur Filiz konuşmasında:  "Biliyorsunuz ülkemiz çok sıkıntılı bir süreçten geçiyor. İçerde sürekli zamlardan bunaldık. Hayat pahalılığı artık taşıyamayacağımız boyutlara ulaşıyor. Dışardaysa ordumuz Suriye'de terör koridorunu yıkmak için operasyon yapıyor. Böylesi çok sıkıntılı bir ortamda bile Sn. Cumhurbaşkanı çıkıp kendi partisine oy devşirme telaşı içerisinde ve Millet İttifakının dağılması için herşeyin yapılması gerektiğini söyleyebiliyor. Bu sözler iktidar partisinin ne kadar zor ve zavallı bir durumda olduğunu gösteriyor.

GÖZ YUMDULAR

Biz  ülkemizin geleceği için hem kurduğumuz ittifaka hem de ordumuza sahip çıkıyoruz. Ordumuz AK Parti iktidarının yıllarca sorumsuzca uyguladığı yanlış politikaların sonucunda sınır ötesi operasyon yapıyor. Birkaç yıl önce yurtdışında ve Dolmabahçede açılım adı altında mutabakatlar yaptılar, doğu ve güneydoğuda terör örgütüne göz yumarak istediklerini yapsınlar diyerek  dokunmadılar. Hendekler açılmasına ve silah gömülmesine göz yumdular, sonrasında yüzlerce teröristin ülkemizden halaylar eşliğinde megri megri söyleyerek geçmesine izin verdiler. O zaman iktidar eliyle hendeklere düşmüş devletimizi hendekten ordumuz çıkarmıştı şimdi de uyguladıkları dış politika yanlışlıklarından yine ordumuz çıkarıyor. O kadar güvendikleri Arapların Türkiye'ye yaklaşımları ortada, Filistin ve İsrail aynı anda bize karşı çıkıyor. Şaka gibi, yanlış dış siyasetinin vahametine bakarmısınız. Biz bu operasyonun siyasetini yapmıyoruz. Tek derdimiz sınırlarımızın ve ülkemizin güvenliğinin Mehmetçiklerimizin ve sivil vatandaşlarımızın tek damla kanı akmadan sağlanmasıdır.  Mehmetçiklerimizin her zaman olduğu gibi canlarını hiçe sayarak vatanımızın bölünmez bütünlüğünü sağlamak için gereken her şeyi yapacaklarına inancımız sonsuzdur.

ASIL DERDİ MİLLET İTTİFAKINI DAĞITMAK

Cumhurbaşkanının asıl derdi partisinin bekaası için Millet İttifakını dağıtmaktır. Harekat ortamında bile bunu dillendirebiliyor. Bu neden önemli? Çünkü halkımızın artık kendilerinden bıktığını, yolsuzluktan yoksulluğa kadar bugünlere ülkeyi kimlerin getirdiğini  çok iyi görmeye başladığını biliyorlar. Millet İttifakı ne kadar güçlü ve birlik halinde olursa ülkemizin karanlıktan çıkması o kadar gerçek ve hızlı olur. Yerel seçimler bunu çok net gösterdi. Özellikle İYİ Parti üzerinden oyunlar oynanıyor çünkü şu anda kilit parti ve geleceğin en büyük iktidar alternatifi. Hem Genel Başkanımız Sn. Akşener hem de Sn. Kılıçdaroğlu daha bir kaç gün önce yaptıkları açıklamalarla bu ittifakın bozulmayacağını çok net ortaya koydular. Liderimiz Sn. Akşener çok açık bir şekilde kesinlikle AK Parti ile ittifakın mümkün olmadığını söyledi. Öyleyse biz de hem kendi partimizi var gücümüzle güçlendirip, üye sayımızı artırıp halkla içiçe yaşayıp güvenlerini ve gönüllerini kazanacağız hem de kurduğumuz ittifaka sahip çıkacağız.

İYİ Kİ VARSINIZ

Bu vesileyle sizlerle biraraya gelerek, partimizi Yahya Kaptan'da nasıl daha güçlü yaparız, neler yapmalıyız görüş ve önerilerinizi almak istiyorum. İnanıyorum ki, elele yürek yüreğe cesur liderimizin şehrinde çok güzel şeyler yapacağız ve onun bize olan inancını ve güvenini sarsmayacağız. İyi ki varsınız". ifadelerini kullandı.

16 Eki 2019 - 10:56 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.