İzmit Perşembe Pazarı otoparkı ücretli oldu

Kocaeli Sporu Sevenler Derneği Başkanı Celal Kavaz, İzmit Perşembe Pazarı ve Ormanya'nın otopark ücretleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Ormanya ve eski Perşembe Pazarı alanı için otopark ücretleri de belirlendi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ın talimatıyla faaliyete geçen Kocaeli Sporu Sevenler Derneği, kentin önemli noktalarından olan İzmit Perşembe Pazarı ve Ormanya'nın otopark ücretlerini açıkladı.

KOCAELİSPOR'A DESTEK

Değerlendirmelerde bulunan Kocaeli Sporu Sevenler Derneği Başkanı Celal Kavaz, “Önceliğimiz tabii ki şehrin markası Kocaelispor. Hepimiz gönüllü olarak bir şeyler katmaya geldik. Kuruluş amacımız da, Kocaelispor’a ve Kocaeli’de spora daha fazla destek olabilmek. Hep beraber bir mozaik oluşturduk. Kocaelispor’la bir bağımız yok ama destek olacağız. Sporu rant olarak kullanmayan kulüplere elimizden geldiğince destek olacağız” diye konuştu.  

PAZAR GÜNLERİ ÜCRETSİZ

Otopark fiyatlarını açıklayan Kavaz, “Ortak bir kanıya vardık. Bunun için de belirlediğimiz rakamlar var. Tahir Başkanımıza sunacağız. Ormanya’da tam gün olarak hususi araçlar için 15 TL, 25 kişiye kadar olan ticari araçlar için 30 TL. 45 kişilik otobüsler için de 50 TL olarak düşündük. Eski Perşembe Pazarı alanında hususi araçlar için 1-4 saat arası 5 TL, tam gün için de 10 TL olarak belirledik. Pazar günleri Perşembe Pazarı alanından ücret almayı düşünmüyoruz. Ormanya’da yaklaşık 370, eski Perşembe Pazarı alanında ise 700 civarında araç kapasitesi var. Ücretsiz olan yer buna dahil değil. Şehir içi otoparklar şu an için düşünülmedi. Onlarla ilgili çalışma yok” şeklinde konuştu.

OTOPARK ÜCRETLERİ BELLİ OLDU

Eski Perşembe Pazarı

1-4 saat: 5 TL
Gün boyu: 10 TL
Aylık: 120 TL
Pazar: Ücretsiz

Ormanya

Hususi araçlar: 15 TL
25 kişiye kadar olan ticari araçlar: 30 TL
45 kişilik otobüsler: 50 TL

04 Tem 2020 - 11:25 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.

09

Serkan - Yıllardır orası ücretsiz bana ne Kocaeli spordan..herbyerden ücret almak zorundamısınız..her aracı olan zengin değil..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mart 15:18
07

Kocaelispordan bana ne - Bu ne ya bana ne Kocaelispordan benim evime maaşı bu takım mı sokuyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Temmuz 11:25
05

Garip - Bana ne futboldan gereksiz futbolcu alınsın onlara dünyanın parasını ödeyenler hesap vermesin otopark parası alın bu adil değil gidin kovçcaeli sporu batırankardan hesap sorun.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Temmuz 11:25
04

Vatandaş - Yanlış uygulamalar yapıyorsunuz. Halktan iyice uzaklaşıyorsunuz. Insanlar ormanyaya bir daha gitmez. Millette para yok. Seka park , ormanya ücretsiz olduğu için insanlar gidiyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Temmuz 11:25
03

Hikmet - Çok yanlış karar, halkın cebine göz diken zihniyet cevabını sandıkta alır...Bize ne Kocaeli spordan,, borca sokan temizlesin...Derhal bu uygulamadan vaz geçilmeli....Zaten bir araç için dünya kalem vergi ödeniyor üstüne yasal değnekçilik olan park ücreti uygulaması hepten saçma bir uygulama, yeter artık millet nefes alsın....

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Temmuz 11:25
01

Erkan E. - Şu yok banane Kocaelispordan,yok bana faydasımı var Futbolun tarzında yorum yapan tiplere uyuz oluyorum he,nasıl sıfatsınız siz,futbol dunyada evrensel bir dil,kıtaları,halkları birleştiren,dostluk koprüleri atan çok önemli bir etken.Ülkeye İnanılmaz ekonomik gelirler kazandıran,insanların gönül verdikleri bir tutku.Mesela Brezilya ne üretir ekonomisi için,hiçbişey, ülkeyi ayakta tutan futboldur,keza Arjantin.Dünyada milyonlarca

insan birtek sizler akıllısınız öylemi.

Yanıtla . 0Beğen . 1Beğenme 04 Temmuz 11:25