Kandıra hizmet binası STOP

Kandıra Belediyesi’nin Akdurak Mahallesi’ndeki yeni hizmet binası inşaatında çalışmalar bir süre önce durdu. El Yapı İnşaat’ın işlerinin bozulmasının ardından proje artık ilerlemiyor. Büyükşehir’in yeniden ihaleye çıkması bekleniyor.

Kandıra Belediyesi yeni belediye hizmet binası için, 2018 yılında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde ihale düzenlenmişti. İhaleye iki firma teklif vermiş. El Yapı Beton 29 milyon 419 bin TL teklif vererek, en düşük teklifle işi almıştı.

Yüklenici firma olan El Yapı’nın yer tesliminden itibaren projeyi 450 günde tamamlama taahhüdü vardı. Ancak ekonomik göstergeler ve inşaat sektöründeki durgunluktan etkilenen El Yapı, projeyi devam ettiremedi. Kandıra Belediyesi’nin yeni hizmet binasında işler bir süre daha gitti ama geçtiğimiz günlerde tamamen durdu.  Toplam 13 bin 893 metrekare kullanım alanına sahip olacak binanın kaba inşaatının kısmen bittiği ancak bundan başka ilerleme olmadığı öğrenildi. Bina 3 bodrum, zemin ve 3 kat şeklinde inşa edilecek ve tam donanıma sahip olacaktı. Yapının en alt ve orta bodrum katlarında otopark yer alacaktı. Kandıra Belediyesi’nin mevcut binası yetersiz. Kandıralılar, en kısa zamanda yeniden bir ihale yapılarak çalışmaların başlamasını bekliyor.

09 Mar 2020 - 16:54 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.

01

VATANDAŞ - BU ELYAPIYA ÖDENEN PARA NE OLUCAK BELEDİYENİN ÇOĞU İŞİNİ ADAMA VERDİNİZ TOKAT SPORUN AS BAŞKANI BU ADAMI SOKMAYIN KARDEŞİM Bİ DAHA DEVLET İŞİNE İNFİRDİ PARAYI OH NE ALA MEMLEKET

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 09 Mart 16:54