Kaybettiklerimizi geri alacağız!

İyi Parti İzmit İlçe Başkanı Dr. Pelin Coştur Filiz, 10 Kasım nedeniyle bir mesaj yayınladı ve "Kaybettiğimiz kazanımlarımızı geri alacağız" dedi.

İyi Parti İzmit İlçe Başkanı Dr. Pelin Coştur Filiz, 10 Kasım dolaysıyla yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: "Dile kolay tam 80 yıl oldu. Senin sonsuzluğa gidişinden beri her gün bir parçanı bizden uzaklaştırmaya çalıştılar.  Senin kurup, yaşatıp, öğrettiğin ne varsa elimizden almaya gayret ettiler. Hatta son 16 yılda seni hatırlatan ve tüm ülke olarak seni coşkuyla anmamıza aracı olan milli bayramlarımızı bile birlikte kutlamamızı yasakladılar.

SANA SÖZ VERİYORUZ

Silah ve dava arkadaşlarınla beraber kurduğun laik, demokratik,  çağdaş hukuk devleti olan güzelim ülkemizin adını bile tabelalardan çıkardılar. Sadece Cumhuriyet değil Türklüğümüzü bile yok saymaya çalışıyorlar. Ama asla başaramayacaklar. Senin yolunda ilerlemeye devam edip, ideallerini kurduğun Türkiye Cumhuriyetimizin kaybettiğimiz tüm kazanımlarını yeniden kuracağız. Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, sonsuzluğa gidişinin 80. yılında seni sevgiyle, rahmetle ve minnetle anıyoruz. Türkiye Cumhuriyetini bize emanet ettiğin için asla pişman olmayacaksın. Rahat uyu sevgili ATAM, sana söz veriyoruz."

09 Kas 2018 - 17:16 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.