Kızılay’da başkan değişmedi

Türk Kızılayı Kocaeli Şubesi’nde 3 yıl önce yapılan atamanın ardından ilk kez gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul’da mevcut başkan Cengiz İpek yeniden başkan seçildi.

Türk Kızılayı Kocaeli Şubesi,  2016 yılında mevcut başkan Muzaffer Şişmanoğlu’nun görevden alınması sonrasında Türk Kızılayı Genel Merkezi tarafından Cengiz İpek göreve atanmıştı. 3 yıl önce yapılan atamanın ardından Türk Kızılayı Kocaeli Şubesi’nde ilk kez Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Türk Kızılayı Kocaeli Şubesi’nde gerçekleştirilen kurula çok sayıda üye katılım gösterdi. Genel Kurul’da divan başkanlığını Abdulselami Tatar üstlenirken, Cengiz Durak, Ramazan Selek ve Abdullah Kayalı divan üyesi oldu. Atama yoluyla gelen Cengiz İpek’in tek aday olarak girdiği seçimde 65 üyenin oy kullanma hakkı bulundu.

GENEL MERKEZDEN ONAY BEKLENECEK

7 yönetim kurulu, 3 denetim kurulu ve 3 genel merkez genel kurulu delegesinin seçildiği genel kurulda 41 üye oy kullandı. Cengiz İpek ve 12 kişilik listesi onaylanmak üzere Türk Kızılayı Genel Merkezi’nde gönderildi. Genel Merkez’den onay geldiği takdirde, İpek ve yönetimi Türk Kızılayı Kocaeli Şubesi’nin yeni yönetimi olarak göreve başlayacak.  

KIZILAY İŞ MERKEZİ YIKILACAK

Tek liste ile gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul’da 2019 yılında gerçekleştirilecek olan eylem planı okundu. Türk Kızılayı Kocaeli Şubesi’nin eylem planında İzmit sınırlarında aşevi kurmak, Kızılay İş Merkezi’nin yıkımı ve yeninden yapımı, Plajyolu’nda bulunan 18 dairenin satışı, Kızılay Anaokulu’nun eğitim hayatına başlaması, Toplum Merkezi kurulması, ilkyardım kursu açılması ve Kızılay Külliyesi projesinin hayata geçirilmesi gibi maddeler yer aldı.  

Türk Kızılayı Kocaeli Şubesi Yönetimi:

Cengiz İpek, Şengül Karagöz, Kamil Geçici, İsmet Kandilli, İbrahim Pay, Nazif Aksoy, Hatice Ardıç

Denetim Kurulu:

Cengiz Durak, Mustafa Aydın

Genel Merkez Genel Kurul Delegesi :

İbrahim Pay, Kamil Geçici, İsmet Kandilli, Haluk Bilyay, Abdulselami Tatar, Hakan Keskin

17 Şub 2019 - 15:33 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.

01

Ersoy Kandemir - Elektriği kesilen işyerlerinden çıkarılmaya çalışılan esnafları da dinlemeyi çok isterim!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 17 Şubat 15:33