Kocaeli 65 yaş ve üstü aşılama programı

Kocaeli’de ikamet eden 65 yaş ve üstü vatandaşların tamamının aşılanması için düğmeye basıldı. İzmit Kaymakamı Şevket Cinbir, kırsal mahallelerde yaşayan 65 ve üstü yaştaki vatandaşların 1 Mart Pazartesi gününden itibaren koronavirüs aşısı olacağını açıkladı. Aşı olmak isteyen vatandaşların randevu almalarına da gerek yok. İşte Kocaeli 65 yaş ve üzeri aşılama programı...

Kocaeli 65 yaş ve üstü aşılama programı
Haber albümü için resme tıklayın

65 YAŞ VE ÜSTÜ AŞI SORGULAMA

Kocaeli Denge Haber Merkezi ve Anadolu Ajansı Kocaeli Bürosu'nun haberine göre: Türkiye'de koronavirüs salgınına karşı başlatılan aşılama süreci devam ediyor. Tüm yurtta olduğu gibi Kocaeli'de de aşı olmak isteyen vatandaşlar, randevu alarak aşı olabiliyor. İzmit Kaymakamı Şevket Cinbir, yaptığı yazılı açıklama ile 1 Mart Pazartesi gününden itibaren kırsaldaki 51 mahallede oturan 65 ve üstü yaştaki vatandaşların, belirlenen gün ve saatler arasında gezici aşı ekipleri tarafından aşılanacağını söyledi.

KOCAELİ 65 YAŞ ÜSTÜ COVİD-19 AŞI

Aşı olacak vatandaşların randevu alıp almadığına bakılmaksızın belirlenecek yerlere davet edileceği söyleyen Cinbir, bu noktalarda İl Sağlık Müdürlüğünce görevlendirilen ekiplerin, vatandaşların aşısını yapacağı ifade etti. Cinbir, koronavirüs aşısı olacak 65 ve üstü yaştaki vatandaşların oturduğu mahalle için belirlenmiş günden bir gün önce, muhtar veya imam hatip ile iletişim kurmasının yeterli olacağı bildirdi.

27 Şub 2021 - 13:34 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.