Leyla Atakan'ı ve arkadaşlarını rahmet ile anıyoruz

İzmit’in efsane Belediye Başkanı Leyla Atakan ve 3 yol arkadaşının hayatını kaybettiği trafik kazasının üzerinde tam 48 yıl geçti...

Tam 48 yıl önce, İzmit elim bir trafik kazası haberi ile alt üst oldu. Değirmendere'de bir yemekten dönen İzmit Belediye Başkanı Leyla Atakan, Belediye Başkan Vekili İsmail Kolaylı ve belediye meclis üyeleri Feridun Özbay ile Abdurrahman Yüksel'i taşıyan otomobil, Bahçecik yakınlarında bir kamyonla çarpmıştı...

KAYBETTİK...

Gerçekleşen kaza sonrasında Leyla Atakan ile İsmail Kolaylı olay yerinde, Feridun Özbay ve Abdurrahman Yüksel ise hastaneye kaldırılırken yolda aramızdan ayrılmışlardı. İzmit Belediye Başkanı Leyla Atakan, Belediye Başkan Vekili İsmail Kolaylı, Belediye Meclis Üyeleri Feridun Özbay ve Abdurrahman Yüksel'in elim bir trafik kazası sonucu aramızdan ayrılmalarının üzerinden tamı tamına 48 koca yıl geçti... Onların acıları hala taze, İzmitlilerin bu acı günü hiç bir zaman unutmayacak. İzmit’in en değerli insanlarını saygı, sevgi ve rahmetle anıyoruz.

11 Şub 2019 - 11:40 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.