Lütfü Türkkan suskunluğunu bozdu

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın sahibi olduğu yağ fabrikasına ait arazi önceki gün mühürlenmişti. Fabrikanın mühürlenmesinin ardından Türkkan’na ikinci şok Dilovası Belediyesi’nden geldi.

Lütfü Türkkan suskunluğunu bozdu
Haber albümü için resme tıklayın

Dilovası Belediyesi ekipleri geçtiğimiz Cuma günü yaptığı denetimde Köseler Köyü’nde bulunan Lütfü Türkkan’a ait olan Nezir Ağa Et Entegre Besicilik Ltd. Şti’ye ait çiftlikte denetimler yaptı.

ÇİFTLİĞİ YIKILACAK 

Çiftlikte bulunan binaların kaçak olduğu tespit edilirken; çiftlikte bulunan bakım evi, yem tankı, ofis, ahırlar, sağımhane, kır evi, samanlık, depo, at ahırı, perde duvar, akaryakıt tankı ve yem deposunun tutanaklara kaçak yapı olarak kaydedildiği ve hepsinin yıkılacağı belirtildi.

BU TWEETİ ATTI 

Öte yandan Lütfü Türkkan da suskunluğunu bozarak, “Devlete çökenleri ifşa ettikçe algı ile yalan ile karalama kampanyası yapanlar, hukuksuz işlemler yaparak bu kampanyaya iştirak edenler, hukuk önünde gerekli hesabı verecekler. Hukuk bugün bizim deseler de;  unutmasınlar, yarınlar bizim.”

03 Haz 2020 - 10:54 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.