Nevzat Doğan giderken bunu bıraktı

Yeni İzmit Belediye Meclisi bugün Belsa Plaza'da ilk toplantısını yapıyor. Toplantıya gelenler masada kalın bir kitapçık buldu.

31 Mart yerel seçimleri kıyasıya bir ortamda gerçekleşti. AK Parti ve CHP’nin mücadelesinde aslında her iki tarafın da yüzü geldi. Başkanlık CHP’de, meclis AK Parti’de kaldı. Büyük rekabetin yaşandığı ortamda seçimlerin galibi CHP'li Fatma Kaplan Hürriyet olmuştu. Meclis çoğunluğunu da AK Parti kazanmıştı. Herkesin merakla beklediği meclis toplantısı bugün saat 15.00'de İzmit Belediyesi'nin 9. katında bulunan meclis toplantı salonunda yapıldı. Toplantıya büyük ilgi gösterildi. Her partinin temsilcisi de salondaki yerini aldı.

MECLİS ÜYELERİ MASADA KİTAPÇIK BULDU

İzmit Belediye Meclisi'nin ilk toplantısının yapıldığı salona girenler, masada çok kalın adeta ansiklopedi gibi bir kitapçık buldular. Bu kitapçık, İzmit Belediyesi'nin 2018 yılı faaliyet raporuydu. Rapordan çok bir ansiklopediye benzeyen kitapçığa Nevzat Doğan'ın fotoğrafı basılmıştı. Nevzat Doğan'ın belediye bıraktığı son şey bu kitapçık oldu. Kitabın sayfalarını çevirenler, içeride de bol bol Nevzat Doğan fotoğrafları gördü.

400 SAYFA KALİTELİ BASKI YAPILMIŞ

Yaklaşık 400 sayfalık kitapçık, en kaliteli kağıda basılmış ve görünen o ki hiçbir masraftan kaçınılmamıştı. Bu kitapçığın ilk sayfasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yer alırken; ilerleyen sayfalarında dönemin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun fotoğrafı yer aldı. Elbette kitapçığın ilerleyen bölümlerinde “photoshoplu” bir Nevzat Doğan fotoğrafı da ihmal edilmemişti. Photoshopsuz Nevzat Doğan’sız olur muydu? Elbette olmazdı… 

20 Nis 2019 - 15:10 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.