Pişmaniye Festivali seneye daha uzun olacak

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet 3-4-5 Ekim tarihlerinde düzenlenen Pişmaniye Festivali’nde yer alan üreticiler ve sahne ekiplerine teşekkür etti. Hürriyet: “Seneye İzmit’in kurtuluşu ve pişmaniye festivalimizi birleştirmek istiyoruz” dedi.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet 3-4-5 Ekim tarihlerinde düzenlenen Pişmaniye Festivali’nde emeği geçen Vaveyla Kukla Ekibi, Karikatürist Onur Karagöz, 41 Bando Ekibi, Sahne İzmit İstanbul Chef ve etkinliğe katılan pişmaniye firması sahipleriyle kahvaltıda bir araya gelerek teşekkür etti. Programa Hürriyet’in yanı sıra Vaveyla Kukla Ekibi’nden Hilal Akcan, karikatürist Onu Karagöz, 41 Bando ekibinden Ali Arslanoğlu, Sahne İzmit ekibinden Enis Üstüntaş, Yıldız Can Pişmaniye sahibi Çiğdem Akbaş, Önder pişmaniye sahibi Önder Akbaş, Naz Pişmaniye sahibi Suat Kaçar, Kar Pişmaniye sahibi Uğurcan Üçcan, Üçcan Pişmaniye sahibi Yaşar Üçcan, Simay Pişmaniye ve 41 Şekerleme sahibi Fuat Mandil, İpek Pişmaniye sahibi Hüseyin Canıgeniş, Boğaziçi Pişmaniye sahibi Kadir Çetin ve Buşah Pişmaniye sahibi Mustafa Şahin katılım sağladı.

TEŞEKKÜR ETMEK İSTEDİK

Kahvaltının ardından konuşan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “3 günlük pişmaniye festivalimizden sonra hem katılımcı üretimci arkadaşlarımıza ve sahnede yer alan arkadaşlarımıza teşekkür etmek istedik. Üretici arkadaşlarımızla hızlı bir şekilde koordine olarak, İzmit’imizin marka değerini yükseltecek bir etkinlik yapmak istedik” sözlerini kullandı.

İZMİT’İN KURTULUŞU İLE BİRLEŞTİRECEĞİZ

“Göreve geldiğimizden beri İzmit’imizin marka değerleri için projeler yapmaya çalışıyoruz” diyen Hürriyet, “Bu etkinliğin asıl ev sahibi üretici arkadaşlardır. Önümüzdeki yıllarda daha güzel bir proje yapmak istiyoruz. Seneye İzmit’in kurtuluşu ve pişmaniye festivalimizi birleştirmek istiyoruz. Aynı zamanda diğer kentlerden yöneticileri de davet edeceğimiz çok daha büyük bir etkinlik yapmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

OLUMLU TEPKİLER ALDIK

Hürriyet konuşmasını, “Planlamayı yine üretici arkadaşlarımızla yaparak önümüzdeki yıl daha büyük bir organizasyon yapacağız. Bu etkinlikte halkımızdan da iyi tepkiler aldık. İnsanlarımız ekonomik krizin etkisiyle mutsuz durumda. Bu ortamda en azından halkımızın biraz olsun mutlu olması adına bu etkinlikleri düzenliyoruz. Etkinliğimizle birlikte kentimizdeki esnaflardan da olumlu tepkiler aldık. Bir kez daha bu etkinliğe katkı veren herkese çok teşekkür ediyorum” şeklinde sürdürdü.

ÜNİVERSİTE ŞEHRE İNMELİ

“Üniversiteyi sık sık dile getiriyorum” diyen Hürriyet, “Üniversiteyi aşağı indirmek gerekiyor diye seçim döneminde de sürekli bahsettim. Bu etkinliği de üniversiteden başlattık ve üniversite öğrencileri etkinliklere çok ciddi katılım sağladı. Kentimizin ivme kazanması açısından da üniversite öğrencilerin önemi büyüktür. Birçok öğrenci kenti görmeden gidebiliyor. Bu yüzden bütün etkinliklerimiz üniversite ile başlayacak ve o gençlerimiz de projelerimize dahil olacaktır” şeklinde konuşmasını sonlandırdı. Hürriyet’in konuşmasının ardından festivalde yer alan pişmaniye üreticileri de teşekkür etti 

08 Eki 2019 - 11:19 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.

01

Fatih - Tabi canım siz zaten eğlence yapmak için seçildiniz başka bir çalışma yapmayın olur mu?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Ekim 11:19