Prometeon işçisi tedirgin

Covid-19 tedirginliği her yerde. Kentimizde hizmet veren Prometeon fabrikası işçileri fabrika yöneticilerin gerekli tedbirleri aldıklarını düşünmediklerini ifade ediyorlar.

Pandemi süreci ile birlikte tüm toplumu saran Korona virüs korkusu vardiya usulü çalışan birçok fabrika çalışanını da tedirgin ediyor. Gerekli tedbirlerin alınıp alınmadığına dair çalışanların tatmin edici bir şekilde bilgilendirilmediğine inanan birçok fabrikanın çalışanı sitemlerini gazetemize aktarıyorlar.

Kentin önemli sanayi kuruluşlarından birisi olan Prometeon’un çalışanları tedirginliklerini dile getirdiler. Fabrika çalışanlarından 2 kişinin testinin pozitif çıkması neticesinde bu kişilerin tedavi amaçlı gerekli yerlere gönderilmelerine rağmen aynı vardiyada birlikte çalıştıkları ekip arkadaşlarının hala fabrikada çalışıyor olmalarından dolayı yaşadıkları tedirginlikleri dile getirdiler.

Daha önce aynı fabrikadan emekli olmuş ve gazetelerde Korona testinin pozitif çıktığı yazılan bir kişinin sosyal medya hesaplarında Kurban Bayramında birlikte kurban kestiği görülen fabrikada çalışan akrabalarının halen işe gelip gittiklerini ve Korona testinin yapılıp yapılmadığını bilmediklerini ve endişe duyduklarını ifade ettiler.

06 Ağu 2020 - 22:15 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.

01

Neee - Oooo bızdede Allah kerum aynıız dıger fabrıkasında aynuu

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Ağustos 22:15