Tahir Büyükakın o haberi yalanladı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, o gazetenin yazdıkları ve tartışma yaratan "İbrahim Karaosmanoğlu 2 bin personel aldı" haberlerini yalanladı, "Ben öyle bir şey söylemedim" dedi.

Tahir Büyükakın o haberi yalanladı
Tahir Büyükakın o haberi yalanladı
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi'nin bugünkü toplantısında söz alan CHP Grup Başkan Vekili Engin Taşdemir, "Başkanım söylediklerinizi basından takip ediyoruz. Seçim öncesi 2000 personel alınmış demiştiniz” diye hatırlatmada bulundu. Büyükakın ise “Öyle söylediğimi iddia ediyorlar. Ağzımdan öyle bir şey çıkmışsa inanın” dedi. Büyükakın, "Ben hangi bir haberi tekzip edeyim, hergün onlarca haber yapılıyor" diyerek söz konusu haberi yalanladı.

NE OLMUŞTU?

Kocaeli'de yayın yapan Özgür Kocaeli Gazetesi'nden Cemalettin Öztürk geçtiğimiz gün yaptığı röportajın ardından Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ın "Son bir buçuk yılda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne 2 bin işçi alınmış. Personel sayımız çok fazla. Tek bir eleman almam, kimseyi de işten çıkarmayacağım" dediğini yazmıştı.

MHP 6 AY SÜRE VERMİŞTİ 

Tahir Büyükakın'ın bu sözlerinin ardından Cumhur İttifakı'nın ortağı MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, "Doğru bir yöntem değil. Seçimlere yakın 2000 kişinin işe alınması onları bağlıyor. Onları da atamayacağına göre, kadro doldu açıklaması yapmış Büyükakın. Biz ülkücülere söz verdik. Liderimizi dinledik ve Cumhur ittifakına destek verdik. Ülkücüler de hem büyükşehir hem ilçelerde çalışma hakkına sahip. Ama bir zamanı var. 6 ay gibi bir süre vermek zorundayız” demişti.

İŞTE 13 MAYIS'TA ÖZGÜR KOCAELİ'DE YAYINLANAN O RÖPORTAJ 



16 May 2019 - 16:26 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.

01

Ersoy Kandemit - O vakit benim sorum son 2 yılda Kocaeli büyükşehir belediyesine KAÇ KİŞİ İŞE ALINDI!;)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Mayıs 16:26