Yalçın Topçu'dan Kocaeli'de çarpıcı açıklamalar

Kocaeli’ye gelen Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, Kocaeli Denge’ye konuştu. Yalçın Topçu, bütün Kocaelililere selam söyledi ve gündemdeki İstanbul seçimleriyle ilgili değerlendirmeler yaptı.

Kocaeli’ye gelen Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, Cumhurbaşkanlığı Uzmanı Dr. Kadir Başar,  Cumhurbaşkanlığı Uzmanı Fatih Topaktaş, işadamı Niyazi Başaran, işadamı Ruhi Karaalp ve Kocaeli Denge Genel Yayın Yönetmeni İlker Akşit’in katıldığı buluşmada, Kocaeli Denge’ye özel değerlendirmeler yaptı.

BU, BİNALİ YILDIRIM ve EKREM İMAMOĞLU MESELESİ DEĞİL

Türkiye’nin gündemindeki İstanbul seçimleriyle ilgili Kocaeli Denge’ye konuşan ve özel değerlendirmeler yapan Yalçın Topçu, “İki aday üzerinden bilek güreşi yapıyorlar ama bu, iki adayın dışında bir mesele. Bu, Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu meselesi değil” dedi.

BURADA DAHA BÜYÜK BİR MESELE VAR

Dünya başkentlerinin bu seçimle neden bu kadar ilgilendiğinin sorgulanması gerektiğini söyleyen Yalçın Topçu, “Kandil ve Pensilvanya tek bir ağızdan konuşuyor. Hepsi birden topyekun Binali Yıldırım’ın ve AK Parti’nin karşısına dikilmiş. Burada çok büyük bir mesele var” diye konuştu.

HATA VARSA TEHİR EDİLMELİ

İktidarın bir hatası varsa bu süreçte tehir edilmesi gerektiğini söyleyen Yalçın Topçu, “Bu hesap sorma seçimi değil. Bütün dünyanın gözü burada. Bu sadece İstanbul seçimi değil. Bu, tam anlamıyla Tek Devlet, Tek Millet ve Tek Bayrak’a sahip çıkma seçimi” ifadelerini kullandı.

İSTANBUL PİSLİK İÇİNDEYDİ

Söz konusu olan hizmetse, İstanbul’u geçmişte yöneten CHP zihniyetinin 25 sene önceki İSKİ skandallarının unutulmadığını, İstanbul’un o dönemde susuz kaldığını, pislik ve çamurdan geçilmediğini söyleyen Yalçın Topçu, “Binali Yıldırım tevazuunun vücut bulmuş halidir. Tek derdi millete hizmet etmektir, tek derdi Türkiye’dir ve İstanbul’dur” dedi.

11 Haz 2019 - 15:49 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.

01

Yağmurdereli Alper - Doğruların peşinden giden, hiç bir zaman eğilmeyen Sayın Yalçın Topçu Kocaeli de yine doğruları konuşmuş. Bakan olmasını istiyoruz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Haziran 15:49