Yaşlıların alışverişini İzmit Belediyesi yapacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ardından İzmit Belediyesi de 60 yaş üstü vatandaşların alışverişini yapmak için harekete geçti. İşte detaylar...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi korona tedbirleri kapsamında 60 yaş üstü vatandaşların alışverişlerini yapacağını duyurmuştu. İzmit Belediyesi de aynı uygulamayı hayata geçirdi. Korona önlemleri kapsamında 60 yaş üstü vatandaşların alışverişlerini İzmit Belediyesi gerçekleştirecek. Konuyla ilgili duyuruyu İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet şu şekilde yaptı: “Sevgili İzmitliler, Koronavirüs tedbirleri için risk grubundaysanız, evinizde kalmanız kendiniz ve çevreniz için önemli. İzmit sınırları içinde 60 yaş üzeri yardıma ihtiyacı olan büyüklerimiz talep ederse günlük alışveriş ve ihtiyaçlarına yardım etmek için ekiplerimiz her daim hazır. Çevrenizde bu şekilde yardıma ihtiyacı olan komşularınız varsa lütfen bizlere bildiriniz. Yardım talepleriniz için 3180000 no'lu telefona (dahili 1006-1009) veya 05321664141'dan Whatsapp Hattımıza başvurabilirsiniz. Ayrıca psikolog ve sosyal hizmet uzmanından oluşan ekibimizle psiko-sosyal destek vermek için sadece bir telefon uzağınızdayız. Bunun için 3180018 numaradan 09.30 - 17.30 saatleri arasında ulaşabilirsiniz. Sağlıkla kalın."

20 Mar 2020 - 12:19 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.

02

NURHAN DENIZ - BAŞKANIM GUZEL BİR SEY DÜŞÜNMÜŞSÜN AMA İHTİYAÇ PARSELİ KİM KARŞILAYACAK BİZLER EMEKLİ VATANDAŞ İZMİT PARAYI NERDEN VERECEĞİZ

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Mart 12:19