Yuvacık Paşadağ’daki İSAŞ dolgu alanı ağaçlandırıldı

Başiskele ilçesi Yuvacık Paşadaş Mahallesi’nde bulunan İSAŞ dolgu alanına yüzlerce Çam Fıstığı fidanı dikildi

Kocaeli genelinde yeşil alanları çoğaltan ve yeni yeşil alanlar oluşturarak vatandaşların daha güzel bir çevrede yaşamasını sağlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu alandaki çalışmalarını sürdürüyor. Başiskele ilçesinde dolum sahası olarak kullanıldıktan sonra toprak serilerek ağaçlandırılan Yuvacık Paşadağ Mahallesindeki İSAŞ dolgu alanında ağaçlandırma çalışmaları yapıldı.

18 BİN 600 METREKARE ALANA ÇAM FISTIK FİDANLARI DİKİLDİ

Yeşil alan olarak vatandaşların hizmetine sunulacak alana, 543 adet çam fıstığı fidanları Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı ekiplerince dikildi. Fidan dikim çalışmaları öncesinde dolgu alanına bitkisel toprak serimi yapıldı. 18 bin 600 metrekare alana dikilen Çam Fıstığı fidanları ile dolgu alanı daha yeşil bir hal alacak.

DOLGU ALANLARI YEŞİLLENDİRİLİYOR

Dolgu alanı ilan edildikten sonra dolumu tamamlanan alanlar, Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından yeşil alanlara çevriliyor. Dolgu alanlarına toprak serimi yapılarak, farklı türlerde ağaç dikimi yapılıyor. Yapılan çalışmalar ile vatandaşların memnuniyeti kazanılıyor.

18 Oca 2020 - 09:01 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.