Zeki Aygün vaatlerini hayata geçiriyor

Zeki Aygün’ün seçim vaatleri arasında yer alan 41 projeden özel önem verdiği her mahalleye bir Gençlik Merkezi projesinin ilk adımı atıldı.

Zeki Aygün vaatlerini hayata geçiriyor
Zeki Aygün vaatlerini hayata geçiriyor
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Gençlere yönelik projeleri daima önemseyen, spora, eğitime ve gençliğe yönelik çalışmalara öncelik veren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün seçim vaatleri arasında yer alan Gençlik Merkezleri Derince’de hayat buluyor. Başkan Aygün’ün ilçe merkezindeki on mahalleye de inşa edilmesini hedeflediği Gençlik Merkezlerinin ilkinin yapılacağı Dumlupınar Mahallesi’nde çalışmalar başladı. İhale sürecinin tamamlanmasının ardından yer tesliminin gerçekleşmesiyle birlikte çalışmaların start aldığı Dumlupınar Gençlik ve Spor Merkezi, tamamlanmasıyla birlikte bölgenin yeni spor ve eğitim merkezi olacak.

FUTBOL, BASKETBOL ve TENİS SAHALARI

30 bin metrekare alan üzerine yapılacak olan Dumlupınar Mahallesi’ndeki proje alanında kütüphane, derslikler, özel ders çalışma odaları, bilgisayar odasının bulunduğu 2 katlı gençlik merkezi, açık futbol, basketbol ve tenis sahaları, yürüyüş ve bisiklet yolları, fitness grubu, çocuklar için yaş gruplarına göre oyun alanları ve kaykay pisti yer alacak. Alanında uzman eğitmenlerin görev alacağı merkeze gelecek olan çocuklar ve gençler, burada spordan eğitime kadar diledikleri tüm hizmetlere ulaşabilecek.

İHALE SIRASI BU KEZ FATİH'TE

Başkan Aygün’ün gençliğe yönelik hayata geçirdiği proje kapsamında Dumlupınar Gençlik ve Spor Merkezi’nin ardından ilçedeki ikinci çalışma Fatih Mahallesi’nde gerçekleşecek. Derince Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü tarafından hazırlanan Fatih Gençlik ve Spor Merkezi projesinde de artık son aşamaya gelindi. İlk iş olarak kamulaştırması tamamlanan alanın Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyonunda bulunan plan tadilatının onaylanması ile birlikte ihale sürecinin gerçekleşeceği Fatih Gençlik ve Spor Merkezi’nin ardından ilçede gençlere yönelik yeni yaşam alanları projesi diğer mahallelerde devam edecek.

12 Kas 2019 - 10:34 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.