Kocaelispor Kongre Yaptı: Başkan Aynı, Mantık Aynı, Yönetim Biraz Farklı

Kocaelispor'da olağanüstü genel kurul yapıldı. Kocaeli Kongre Merkezi'ndeki genel kurula Kocaelispor'un eski başkanları, siyasi parti başkan ve temsilcileri, mevcut yöneticiler, eski yöneticiler, yeni yöneticiler, STK ve sendika liderleri ile Kocaelispor taraftarları katıldı. Başkan Engin Koyun, aynı mantıkla, yönetimde birkaç takviyeyle yola devam edecek. İşte detaylar.

Haber albümü için resme tıklayın

Kocaelispor Kongre Yaptı: Başkan Aynı, Mantık Aynı, Yönetim Biraz Farklı

Görevdeki Başkan Engin Koyun'un tek liste ile seçildiği kongrede her şey stabildi. Genel Kurul'da Esas Sözleşme değişikliği onaylandı ve Genel Kurul adına tescil için izin istendi. Öte yandan, cari raporlama döneminin yeni döneminin bir sonraki yılın 1 Haziran ve 31 Mayıs tarihleri olarak değiştirilmesine karar verildi.Kocaelispor'da seçimli Olağan Genel Kurul'un ardından eski yönetim boşalırken, mevcut yönetim kurulu genel kurulda oy çokluğu ile atandı. İşte yönetim kurulu.

YÖNETİM KURULU – ASİL -

Engin Koyun – Başkan

Ahmet Arık

Ahmet Şahin

Bilal Cem Acar

Çetin Zerenoğlu

Dursun Özdemir

Ekrem Can

Hikmet Yaşar

İsmail Al

Metin Dan

Orhan Dönmez

Osman Özsoy

Ömür Öztürk

Recep Durul

Selçuk Kösemen

Selim Ordu

Tuncay Arıcan

Veli Başkurt

Yaşar Can

Yaşar Can Arslan

Zeynel Abidin Akyol

DENETLEME KURULU –ASİL-

Ali Karaca

Tekin Polat

İlter Dursun

Özlem Feyzioğlu

Kamil Sert


DİSİPLİN KURULU –ASİL-

Abdullah Eryarsoy

Muhammed Seydaoğlu

Salih Balcıoğlu

Mehmet Tüysüz

Muzaffer Gürfidan

04 Ara 2022 - 17:07 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.