Zeki Aygün'ün de Katılımıyla Derince'de Pilav Günü Etkinliği

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Derince Pakmaya Abidin Pak İlkokulu'nun bu yıl ilk kez düzenlediği Pilav Günü etkinliğine katıldı.

+5
Haber albümü için resme tıklayın

Zeki Aygün'ün de Katılımıyla Derince'de Pilav Günü Etkinliği

Eğitim kurumlarının yanında olan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, sık sık okulları ziyaret ederek, okul idarecileri ve öğrencilerle bir araya geliyor. Başkan Aygün bu kapsamda son olarak Pilav Günü etkinliğine ev sahipliği yapan Derince Pakmaya Abidin Pak İlkokulu'na konuk oldu.

HER ZAMAN TAM DESTEK

Çınarlı Mahalle Muhtarı İbrahim Sümer’in de katıldığı program Derince Pakmaya Abidin Pak İlkokulu Müdürü İsmail Hakkı Yılmaz, Okul Aile Birliği Başkanı Elif Algör, okul idarecileri, okul aile birliği yöneticileri, öğretmenler ve öğrencilerin iştirakiyle gerçekleşti. Pilav Günü etkinliğinde öğrencilerle tek tek konuşan ve okul idarecilerinden eğitim faaliyetleri ile bilgi alan Başkan Aygün, eğitime yönelik faaliyetleri her zaman desteklediklerini ifade etti.

09 Ara 2022 - 12:27 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.