Kain İnşaat’ın projesi My Life Kartepe tam gaz

Kocaeli’nin önemli inşaat firmalarından Cem Karaduman ve Mehmet İncir işbirliğiyle bugüne kadar çok güzel projeleri hayata geçiren Kain İnşaat’ın son projesi My Life Kartepe tam gaz devam ediyor. Kocaeli Denge, aralık ayında bitecek projeyi yerinde inceledi.

Kain İnşaat’ın projesi My Life Kartepe tam gaz
Kain İnşaat’ın projesi My Life Kartepe tam gaz
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli Denge Kocaeli Emlak Haber, inşaat sektöründe devam eden ve biten projeleri yerinde inceliyor ve sektör temsilcileriyle, sektörün son durumunu konuşuyor. Bu kapsamda dün Kocaeli Denge Genel Yayın Yönetmeni İlker Akşit ve Emlak sektörünün önemli isimlerinden, Kocaeli Denge yazarı aynı zamanda gayrimenkul danışmanımız Kocaeli Emlak’ın sahibi Murat Hamzaoğlu, Kain İnşaat’ın son projelerinden My Life Kartepe’ye gitti. Projeyi yerinde inceledi. Kain İnşaat’ın ortakları Cem Karaduman ve Mehmet İncir ile görüştü.

TEMİZ SİCİL, KALİTE ve GÜVEN

Bugüne kadar yaptığı bütün projeleri zamanında bitirip teslim eden, inşaat sektörünün içinden geçtiği bu zor zamanda “temiz sicili”yle öne çıkan Kain İnşaat, “kalite ve güven”den vazgeçmiyor. Kain İnşaat’ın ortakları Cem Karaduman ve Mehmet İncir, Kartepe’nin popüler yerleşim alanı Köseköy’de inşa edilen My Life Kartepe’nin kapılarını Kocaeli Denge Kocaeli Emlak Haber’e açtı. Örnek dairelerin bittiği projede, diğer daireler için çalışmalar da tam gaz sürüyor.

ARALIK AYINDA TESLİM EDİLECEK

My Life Kartepe’den konut almak isteyenlere her zaman yeni fırsatlar sunduklarını söyleyen Mehmet İncir ve Cem Karaduman, uygun ödeme seçenekleri sunmaya da devam ettiklerini vurguladı.  15 dönümlük alan üzerine inşa edilen My Life Kartepe, 2 blok ve 88 daireden oluşacak. İlk etapta 2 blok yapılacak. Sonrasında da bunlara 2 blok daha ilave edilecek. Sitede hem bahçe katı, arakat ve çatı dubleks seçenekleri mevcut. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklindeki daireler aralık ayında teslim edilecek.  

88 DAİREYE REVİZE EDİLDİ

176 daire olarak başlayan ancak 88 daire olarak revize edilen projenin bulunduğu site, sosyal donatıları açısından göz dolduruyor. My Life Kartepe’de; yüzme havuzundan fitness’a, restoran & cafe’den açık ve kapalı çocuk oyun alanlarına, koşu yollarından otoparka kadar bütün detaylar düşünülmüş.  Mehmet İncir ve Cem Karaduman, inşaat alanının neredeyse yarısını yeşil alan olarak projelendirdiklerini söyledi.

BİR DAHA BU FİYATLAR OLMAZ

“Yahya Kaptan Mahallesi’ne 4, şehir merkezine 7 kilometre mesafede bulunan My Life Kartepe, otogar ve otoban bağlantı yoluna da çok yakın” diyen Mehmet İncir ve Cem Karaduman, proje hakkında daha fazla bilgi almak isteyenleri şu sözlerle satış ofislerine davet ediyor; “Konutta şu dönem yatırım yapmak isteyenler için tam fırsat dönemi. Bir daha bu fiyatları görmek imkansız”

22 May 2019 - 11:23 - Kocaeli Emlak Haber


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.

01

arzu - Kain inşaatin yaptığı işlerde Winsa kalitesine sakın güvenmeyin. My Hill3 çok problemli. 3 yıldır çözüm bulunamadı. kendim camları değiştireceğim.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Mayıs 11:23