Müteahhitler yüksek kiradan yer değiştirdi!

Bundan tam bir yıl önce 10 firmanın birleşimiyle, büyük umutlarla kurulan Kocaeli Müteahhitler AŞ. İzmit Çarşı Yapı AVM A/9 Blok’taki yerinden sesiz sedasız taşındı. Taşınma sebebi Araplar denildi ama..!

MURAT HAMZAOĞLU - Yaklaşık bir yıl önce görkemli açılışı gerçekleşen, Kocaeli’nin en güçlü on inşaat firması olan ASN Mimarlık, Çağlayan Mimarlık, Erenkaya İnşaat, Kain İnşaat, Kentsel Yapı İnşaat, Mamikler İnşaat, Maykon MimarlıK, Ünaltın İnşaat, Keleş İnşaat, Üst Grup İnşaat’ın bir araya gelip, merkezi İzmit Çarşı Yapı AVM A/9 Blok’ta faaliyetine başlayan Kocaeli Müteahhitler AŞ daha bir yıl geçmeden sesiz sedasız Başiskele’ye taşındı.

ÇARŞI YAPI’DA KİRALAR ÇOK YÜKSEK! 

Kocaeli Müteahhitler AŞ’nin Başiskele’ye taşınmasına sebep Başiskele’de Arap alıcılarının fazla olması gösterilirken, diğer bir iddia da Çarşı Yapı’nın yüksek kirası olduğu söylenmekte. İzmit Çarşı Yapı’nın bu on güçlü inşaat firmasına AYLIK KİRA maliyeti 7 bin TL iken Başiskele’deki yeni yere hiç kira ödenmiyor çünkü Tahsin Karaosmanoğlu’nun yerine taşınılmış. Tabi, akıllara da taşınmaya sebep Araplar mı yoksa yüksek kira mı sorusu geliyor. Biz de soruyoruz, prestijli bir yer mi daha önemli yoksa Araplar mı?

22 Kas 2019 - 11:27 - Kocaeli Emlak Haber


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.