Yahya Kaptan satılık villa

Kocaeli 8. İcra Dairesi Yahya Kaptan Mahallesi, Ayçiçeği Sok. Tan Sitesi, A.Blok, No:15’teki dubleks villayı 1.600.000,00 TL’ye açık artırma ile satışa çıkardı.

YAHYA KAPTAN SATILIK VİLLA”  KISA BİLGİ

Satış ilanından aldığımız bilgiye göre, Yahya Kaptan Satılık Villa; 
“Yakın çevresinde, devlet ve özel okullar, alışveriş merkezi vs. Gibi sosyal donatıları bulunmaktadır.   Tapu kayıtlarında, A Blok, 2 bağımsız bölüm numarasına sahip, kıymet takdirine konu olan taşınmaz, projesine göre, yer aldığı binanın, site içine bakan cephesine göre sağda ve zemin + normal katında yer alan dubleks mesken ( ikiz villa) Taşınmaz, yaklaşık 18 yıllık Tan Sitesi isimli sitede yer almaktadır. Site içerisinde, projesinde ve mahallinde 7 adet ikiz konut blok ( toplam 14 adet villa ) yeşil alanlar ve güvenlik hizmeti bulunmaktadır.”

İLK SATIŞ GÜN 11 KASIM 2019

Satışa çıkarılan Yahya Kaptan satılık villanın ilk satış 11/Kasım/2019 günü 10:00 - 10:05 arasına yapılacak. Bu tarihte alıcı çıkmaz ise ikinci satış tarihi 11/Aralık/2019 günü 10:00 - 10:05 arasında gerçekleşecek. İlk satışın yapılacağı yer ise, Kadıköy Mahallesi, Bağdat Cadddesi, No:59 İç Kapı No:Z 01 İzmit-Kocaeli (Giriş Gülvatan Sok. İçerisindendir.) 1 Nolu Mezat Salonu’nda yapılacaktır. Bu çok değerli villanın satış ilanının tam metnini görmek için TIKLAYIN…

07 Eki 2019 - 16:14 - Kocaeli Emlak Haber


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.