Cumartesi dizileri, Survivor bugün var mı? 9 Ocak 2021

Cumartesi hangi diziler var, Cumartesi akşam hangi diziler yayında olacak sorusu merak ediliyor. Cumartesi gününü sokağa çıkma yasağı nedeniyle evde geçirecek olanlar, cumartesi dizileri nelerdir diye araştırma yapıyor. Cumartesi dizilerini sizin için derledik. İşte cumartesi dizileri 9 Ocak 2021 tarihli haberimizde.

CUMARTESİ DİZİLERİ 9 OCAK 2021 (BUGÜN) 

Bugün sokağa çıkma yasağı var ve cumartesi dizileri merakla araştırılıyor. Cumartesi günü dizileri merakla araştırılıyor. Hafta sonu akşamı birçok insan ekranda ne izleyeceğini araştırmaktadır. Cumartesi akşamı yarışma programları ve diziler ekranlarda yer almaktadır. Survivor yarışması Gönül Dağı, Kuzey Yıldızı İlk Aşk gibi diziler hangi gün? sorusu sıklıkla araştırılıyor. Ekranda haftanın her günü farklı diziler yer almaktadır.

TÜM KANALLARIN CUMARTESİ DİZİLERİ 

ATV, Kanal D, Show TV, FOX, tv8 ve TRT'nin yayın akışındaki dizileri izleyiciler tarafından merakla araştırılıyor. Diziseverler için haftanın her günü ekranlara farklı bir dizi geliyor. Haftanın 7 günü farklı konulardaki diziler izleyicilerine hitap ediyor. Peki, Cumartesi günleri hangi diziler var? İşte Cumartesi akşamı yayınlanan dizileri..

CUMARTESİ DİZİ KEYFİ GÜNÜ 

Cumartesi günü yayınlanan diziler arasında birbirinden farklı ve reytingleri yüksek olan diziler yer almaktadır. Büyük bir izleyici kitlesine sahip olan TV8'in Survivor yarışması ve Show TV'nin Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi de cumartesi günü yayınlanmaktadır. Hafta sonunun ilk akşamı birçok insan evlerinde dizi keyfi yapmaktadır ve Cumartesi favori dizilerini izlemektedir. Peki ama Cumartsi akşamı hangi kanalda hangi dizi var? 

Cumartesi günü dizileri  1. SURVİVOR TV 8 

2. GÖNÜL DAĞI TRT

3. KUZEY YILDIZI İLK AŞK SHOW TV

4. İBO SHOW STAR TV

5. SEN ÇAL KAPIMI FOX TV

6. BİR ANNENİN GÜNAHI KANAL D

7. YEMİN KANAL 7

08 Oca 2021 - 22:17 - Kültür Sanat


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.