Ali Sağlık, başarılı sporcuları kabul etti

İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Birimler Arası Spor Şenliğinde dereceye giren takımları makamında kabul etti.

Dört dalda elde edilen başarıdan dolayı sporcuları kutlayan Genel Müdür Ali Sağlık,” Şehrimiz için sağlıklı içme suyu ve altyapı hizmetleri veren bir Kurum olarak; birbirinden yetenekli personellerimizle sportif alanda da başarılar elde etmenin gururunu yaşıyoruz.” dedi.

4 DALDA KUPA ALINDI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bünyesindeki kurumlar arasında kaynaşmayı sağlamak amacıyla her yıl Birimler Arası Spor Şenliği düzenliyor. Basketbol, voleybol, futbol, masa tenisi ve satranç dallarında yönetici ve personellerden oluşan takımlar ile şenliğe katılan İSU Genel Müdürlüğü, zorlu geçen mücadeleler sonucu; satranç, basketbol, voleybol dallarında birinci olurken masa tenisinde ise ikincilik elde etti. Madalya ve kupalarını alan takımların kaptanları, Genel Müdür Ali Sağlık’ı makamında ziyaret ederek aldıkları kupaları takdim ettiler.

GENEL MÜDÜR SAĞLIK; ”BAŞARILARINIZLA GURUR DUYUYORUZ.”

Sporun insan hayatında önemli bir yere sahip olduğunu belirten Genel Müdür Ali Sağlık, “Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur anlayışını hayatımıza yerleştirmenin en önemli yolu da şüphesiz spordan geçiyor. Sporun herhangi bir koluna yönelmek; hem ruh hem beden sağlığı açısından son derece önemlidir. İlgi alanı olarak böylesine faydalı bir aktivite seçtiğiniz için sizleri tebrik ediyorum. İnsanın sevdiği ve yeteneklerine uygun olarak yaptığı her işte muvaffakiyeti kaçınılmazdır. İşte bunun en güzel örneğini her yıl düzenlenen müsabakalarda ödüllerine yenilerini ekleyen takımlarımızda görüyoruz.  Bu başarılarınız daim olsun. Şehrimiz için sağlıklı içme suyu ve altyapı hizmetleri veren bir Kurum olarak; birbirinden yetenekli personellerimizle sportif alanda başarılar elde etmenin onurunu yaşıyoruz. İnşallah bu güzel Kurum’a hep beraber daha nice gururlar yaşatmak nasip olur. Sizleri tekrar tebrik ediyor ve başarılarınızın devamını diliyorum.”dedi.

KUPALARI TAKDİM ETTİLER

Genel Müdür Yardımcısı Uğur Susoy ile İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Hüseyin Hakkı Akbulut’un da katıldığı ziyarette sporcular, kendilerine verdikleri destekten dolayı Genel Müdürü Ali Sağlık’a teşekkür ederek aldıkları kupaları takdim ettiler. Genel Müdür Sağlık ve sporcular, KBB Spor Şenliği’nde kazanılan kupalarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

27 Eyl 2018 - 11:49 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.