Fazla antibiyotikten ciğerlerim zarar görüyordu

Kocaeli haber… Özel Kocaeli Hastanesi’nde tedavi gören Yasemin isimli hasta, yaşadıklarını Türkiye’nin en çok okunan şikayet platformu sikayetvar.com’a yazdı. İşte o hastanın anlattıkları

Fazla antibiyotikten ciğerlerim zarar görüyordu
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli haber… Bronşit sebebi ile verilen antibiyotiklere rağmen iyileşemeyince Özel Kocaeli hastanesine gittim. Birkaç gün önce başka bir hastanede çektirdiğim ciğer filminin CD'sini yanıma almıştım. CD'yi açamadıklarını öne sürerek yeniden ciğer filmi çektirdiler. Hem boşuna radyasyona maruz kalmış hem de boşuna tekrar ödeme yapmış olduk. Doktora 10 gündür 2 farklı antibiyotik kullandığımı belirtmeme rağmen olabilecek en güçlü antibiyotiği reçete etti. İki gün sonra cildimi kızarıklıklar kapladı. Başka bir hekime göründüğümde son uzun süreli ve kuvvetli antibiyotik kullanımından dolayı karaciğerimin ve böbreklerimin zarar görmeye başladığını derhal son yazılan ilacı kesmem gerektiğini söyledi.

İŞTE O MESAJ

05 Eki 2020 - 09:08 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.