Kocaeli korona son durum

Kocaeli korona mücadelesinde son durum ne? Kocaeli korona tablosu, Kocaeli koronavirüs rakamları, Kocaeli internet kullanıcıları tarafından araştırılıyor. Kocaeli korona ile mücadeleye devam ediyor. İşte 26 Mayıs 2020 itibariyle Kocaeli korona mücadelesinde son durum.

Kocaeli korona ile mücadeleye devam ediyor. Kocaeli korona tablosu her geçen gün iyiye gidiyor. Kocaeli korona mücadelesinde hangi ilçeler ne durumda? Kartepe korona, Karamürsel korona, Kandıra korona mücadelesinde iyiye gidiyor. Peki, 26 Mayıs 2020 itibariyle Kocaeli korona tablosunda son durum nedir? Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, koronavirüs sürecinde ilçelerimizdeki vaka sayıları hakkında açıklamalar yaptı. Ergüney, “Bütün ilçelerde vaka sayılarında ciddi oranda azalmalar var. Ama en iyi durumda olanlar; Karamürsel ve Kandıra. Bu ilçeler oldukça iyi. Durumu iyi olan ilçelerde daha sonra sırada Kartepe geliyor. Ama İzmit, Gebze, Körfez, Derince, Çayırova ve Darıca gibi büyük ilçelerimizde hala vakalar çıkıyor. Tabi önceki günlere göre bu sayılar 4-5 kat daha azaldı. Bunların içinde bile bazı günler sıfır çeken ilçelerimiz oluyor. Genel olarak hepsinde büyük bir düzelme var” dedi. Kocaeli korona tablosu, 26 Mayıs 2020 itibariyle böyle...

26 May 2020 - 20:38 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.