Özel hastanedeki koronavirüs testi yanlış çıktı

Kocaeli haber… Özel Kocaeli Hastanesi’nde koronavirüs testi yaptıran Oğuzhan Bey, koronavirüs testinin yanlış çıktığını söyleyip, tepkisini gösterdi. İşte detaylar…

Özel hastanedeki koronavirüs testi yanlış çıktı
Özel hastanedeki koronavirüs testi yanlış çıktı
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli haber… Özel Kocaeli Hastanesi’nde koronavirüs testi yaptıran Oğuzhan Bey, koronavirüs testinin yanlış çıktığını söyledi. Şikayetini Türkiye’nin en çok takip edilen şikayet platformlarında da dile getiren Oğuzhan Bey’in mesajı şöyle; 

TUVALETTE HAPŞIRIP ÖKSÜRÜYORLAR 

"Özel Kocaeli Hastanesinde Covid testi yaptırdık. Sonuç pozitif geldi fakat aynı gün devlet hastanesinde yaptırdık. Negatif geldi. Acilde Covid kabini kullanılmıyor. Dışarı atmışlar. Küçük havasız bir odada daracık koridorda insanlar Covid şüphesi ile bekliyorlar. İç içe sürüntü alınan kişi tuvalette hapşırıyor sümkürüyor. Uyaran kimse yok. Tuvaletten çıktığında da bu eylemini devam ettiriyor.

PERSONELLER MASKE TAKMIYOR 

Personellerin tamamı maske takmıyor. Ben Covid sonucumu öğrenmeye gittiğimde sağlık kuruluna girilmemiş. Burda kaydınız yok dendi. Ben gittiğim için sorguladığım için 10 dakikada sağlık kuruluna girdiler. Pozitif olarak muhtemelen ya testler karıştı ya testi kaybettiler.

RİSKE ATMADAN POZİTİF GİRDİLER 

Riske atmak istemedikleri için pozitif girdiler. Şu an hepimiz negatifiz ama bunların yanlışı yüzünden işimizden gücümüzden olduk sorduğum zaman da saygısız konuşuyorlar telefonda. Bütün Covid şüphelileri aynı yerde bekliyorlar iç içe. Gönderdikleri belgeyi de buraya atıyorum.

İNSAN SAĞLIĞIYLA OYNUYORLAR 

Düz bir a4 e ne hastane ismi ne kaşe ne imza hiçbir şey yok. Sağlık Bakanlığına şikayette bulunacağım. İnsanların sağlığı ile oynuyorlar. Ben hastaneye gitmesem sağlık kuruluna giriş yapılmayacaktı. Gerçekten pozitif olsak haberimiz olmayacaktı biz aradık diye sisteme girdiler."

28 Eyl 2020 - 08:40 - Sağlık


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.

07

MERVE - Her gittiğimde çalışanları maskeli görüyorum.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Eylül 08:40
06

vatandaş - Haberin başlığı çok ilginç''tuvalette hapşırıp öksürüyorlar'' neyapacak insanlar hapşırmayacaklarmı.Hastane yönetimi bu duruma ne yapabilir.Bende aynı hastaneden hizmet alıyorum maskesiz gezen bir tane personel görmedim.çalışanlar kendi sağlığını korumak zorundalar.Busüreçte hiç kimse maskesiz çalışmaz.Hastane gayet başarılı,Doktorları inanılmaz kaliteli.Ayrıca devlet hastanesinde yaptırdığınız testin doğruluğuna neden inandınız belki o hatalı? Benim bildiğim pozitifte sonuçta yanlışlık olmaz ama negatifte hatalı olma olasılığı yüksek.Sağlık kuruluşlarında çalışanlar canlarını ortaya koyarak hizmet verdiği şu süreçte bir sürü insanın ekmek yediği yeri karalamak bu kadar kolay olmamalı.Tek taraflı haber yapılmış.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Eylül 08:40
05

Deniz - Hangi testin doğru olduğundan nasıl bukadar eminsiniz anlayamadım. Testi negatif olmasına rağmen covid tedavisi gören o kadar çok hasta var ki. Keşke bir de BT çektirseydiniz. Negatif hatalı sonuçlarla sokaklarda dolaşıp virüsü bulaştıran da bir o kadar hasta insan var

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Eylül 08:40
04

İBRAHİM UZUN - insanların tuvalette hapşırmalarına hastane yönetimi ne yapsın ki?

Ben de örnek verdim camı kliması olan ferah bir odada alıyorlar örneği. Ve personelin bir tanesini bile maskesiz görmedim.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Eylül 08:40
03

Mustafa - Merhabalar, öncelikle haberi okuduğumda çok üzüldüm, bu pandemi süresince canla başla çalışan ekip arkadaşlarımıza büyük bir hakaret olmus, nereden biliyorsunuz hangisinin yanlış olduğunu ya da düşük pozitiflikte olmadığını, bazı kurumlar düşük pozitif olan hastalara negatif verirler fakat bazı kurumlar da düşük pozitif olan hastalara pozitif verirler ki tedbirlerini önceden alıp aile ve sevdiklerinden bi süre ayrı izole olmaları için, yani sonucunuzun pozitif ya da negatif olmasından çok, ailenize ve sevdiklerinize bulaştırmamak için izole olmanız gereken bir sonuç verilmiş size, belki negatif bir sonuçla bütün sevdiklerinize zarar verecektiniz?? Lütfen sağlık çalışanlarına biraz saygı arkadaşlar, sosyal medyadan evde kal demekle olmuyor bu işler o zaman evinizde oturup test yaptırma gereği duymayacaksınız, hangi kurum olursa olsun hiç bir sağlık kuruluşu böyle bir suçlamayı hak etmiyor özellikle bu zamanda, hastalığın nereden geldiği bulunamamısken net bir sonuc nasıl bekliyorsunuz akıl alır gibi değil...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Eylül 08:40
02

Yasemin - Bu hastanenin ismini yazın millet körü körüne gitmesin..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Eylül 08:40
01

İzmi̇tli̇ - Özel Kocaeli Hastanesinde Covid testi yaptırdık. Sonuç pozitif geldi fakat aynı gün devlet hastanesinde yaptırdık. Negatif geldi. Acilde Covid kabini kullanılmıyor. Dışarı atmışlar. Küçük havasız bir odada daracık koridorda insanlar Covid şüphesi ile bekliyorlar. İç içe sürüntü alınan kişi tuvalette hapşırıyor sümkürüyor. Uyaran kimse yok. Tuvaletten çıktığında da bu eylemini devam ettiriyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Eylül 08:40