Adem Koç mazbatasını aldı

Kocaeli haber... DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç mazbatasını aldı. Seçilmiş İl Başkanı olarak görevine devam edecek olan Koç, “Kocaeli'de de iktidar olacağız, Türkiye'de de iktidar olacağız" dedi

Adem Koç mazbatasını aldı
Adem Koç mazbatasını aldı
Haber albümü için resme tıklayın

DEVA PARTİSİ KOCAELİ'DE YENİ DÖNEM BAŞLADI 

Kocaeli haber... Geçtiğimiz Cumartesi günü, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın katılımı ile gerçekleştirilen DEVA Partisi Kocaeli 1’inci Olağan İl Kongresi’nde tek aday olarak girdiği seçimde seçilmiş başkan olan Adem Koç mazbatasını aldı. İzmit İlçe Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Tuğba Kılınç’ın koronavirüse yakalanması sonucu mazbatasını Seçim Kurulu Katibi’nin elinden alan Koç, partililer ile beraber il başkanlık binasına gelerek açıklamalarda bulundu. İl Binası önünde mazbata ile ilgili açıklama yapan Adem Koç, belirledikleri hedefleri gerçekleştirdikleri için mahcup olmadıklarını ifade etti.

KOCAELİ TÜRKİYE REKORU KIRDI

Kısa sürede 12 ilçede teşkilatlanama çalışmalarını yaptıklarını ifade eden Koç, “Tüm Türkiye’de bütün ilçe teşkilatlarının kongresini yapıp İl kongresini yapan teşkilat olarak 28 Kasım tarihinde başarılı bir kongre sürecini icra ettik. Kocaeli Türkiye rekoru kırdı. Genel Başkanımızı Kocaeli’de misafir ettik. Her birimde komisyonlar kurduk. Amatör ruhla profesyonel bir iş çıkardık. Kendileri bizden çok memnun ayrıldılar. Akabinde İl binamızın açılışını icra ettik. Genel başkanımız Kocaeli teşkilatlarının şampiyon ilan etti. Bu bize sorumluluk verdi. Bu süreç yukarı taşımamız gerekiyor” ifadelerin kullandı.

TÜRKİYE'DE KOCAELİ'DE İKTİDAR OLACAĞIZ

Koç açıklamasının devamında, “İl Başkanı olarak atanmışken seçilmiş olduk. Bundan sonra süreci bu sorumluluk ile yapacağız. Bundan sonra ki seçimler için teşkilatlanma çalışmalarımız ile takip edeceğiz. Kocaeli’de 3 bin 625 sandıkta her bir sandık için 2 deva gönüllüsü arkadaşımızı belirleyeceğiz. STK ziyareti esnaf ziyareti olarak ciddi bir çalışma içinde girdik. Emekçi insanımızIn sahipsiz olamadığını göstereceğiz. Teşkilatlarımız sahada çalışmalarına devam edecek. Doğru gittiğimiz sürece işimiz rast gidecek. Türkiye’de DEVA Partisi, Ali Babacan liderliğinde iktidara gelecek. Yerel yönetimde de sıkışıklık var. Kocaeli'deki belediyeler hiçbir şey yapmıyor. Yerelde de iktidar olacağız. Şimdiden belediye yerel seçimi varmış gibi çalışacağız. Kocaeli'de önümüzdeki dönemin iktidarı DEVA'dır” şeklinde konuştu

02 Ara 2020 - 15:32 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.