Ahmet Özen: İzmit'te 80 bin oy alacağız

Saadet Partisi İzmit Belediye Başkan Adayı Ahmet Özen seçimlere son bir hafta kala işi iyice sıkı tutmaya başladı.

İki aydır yapmış olduğu seçim çalışmasıyla taraflı tarafsız herkesin gönlünü ve beğenisini kazanan Özen son bir haftaya ilginç bir seçim çalışmasıyla girdi.

SADECE BEN DEĞİL, TÜM TEŞKİLAT ÇALIŞIYOR

"Bu seçim bizim için çok olumlu bir hava var ve biz de teşkilâtımızla birlikte bu havayı tüm İzmit'e yaymanın çalışmasını yapıyoruz." diyen Özen "Sadece ben değil, tüm teşkilatımız çalışıyor. Teşkilattaki sahadaki olumlu havayı gördükten sonra benden daha fazla çalışmaya başladı. Şu anda 37 meclis üyemiz ve 50'ye yakın ilçe teşkilat mensubumuz sahada adeta birer Ahmet Özen gibi çalışıyorlar. Her biri tek tek, kapı kapı gezmeye başladılar. Bir çok seçime girdim ama meclis üyelerinin kapı kapı gezerek oy topladığı hiçbir seçime şahit olmadım.

SON HAFTA 24 BİN HANEYE ULAŞACAĞIZ 

Biz de hem teşkilatta hem sahada bu havayı gördükten sonra arkadaşlarımızla birebir oy takibatı çalışmasına başladık. Ben her bir kardeşimize toplamda bin oy hedefi verdim. O kardeşlerimiz de çevrelerinde 100 kişi bularak her kişiden 10 oy sözü alacak şekilde bir ekip çalışması yaptılar. 80 adamımızın her biri biner oyla toplamda 80 bin oy bulmanın çalışmasını yapıyor. Tamamen teşkilatlı bir şekilde 80 bin oya odaklandık. Son hafta 24 bin haneye girip tek tek oy sözü isteyeceğiz. Bunun çalışmalarına başladık. Biz bütün planlarımızı, çalışmamızı yaptık ve şu anda hedefimize çok yaklaştık. Seçimlerde 80 bin oyu alacağız inşallah." dedi.

25 Mar 2019 - 12:29 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.

01

Ersoy - Güzel bir sistem matematiksel olarak mantıklı sistemsel olarak çalışma çok güzel bir düşünce tebrik ederim .

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Mart 12:29