AK Parti: "Gül gibi İzmit soluyor"

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Av.Ali Güney, 2016 yılında hizmete açılan Cephanelik Mesire Alanı’na gitti, “İzmit’e bahar gelecek dediler ama sonbaharı getirdiler. Gül gibi İzmit gözlerimizin önünde soluyor” dedi.

AK Parti: "Gül gibi İzmit soluyor"
Haber albümü için resme tıklayın

İşte AK Parti İzmit İlçe Başkanlığı tarafından bugün, akşam saatlerinde yapılan açıklama; İzmit 28 Haziran Mahallesinde bulunan Cephanelik Mesire Alanı, Milli Savunma Bakanlığı’ndan devralındıktan sonra 2016 yılında çevre düzemleme çalışmaları tamamlanarak hizmete açıldı. İzmit Belediyesi tarafından büyük özen gösterilen alanda doğal dokusu bozulmadan piknik alanları ve çocuk oyun grupları oluşturuldu, yürüyüş parkurları yapıldı. İçinden dere de akan bu alan İzmit’in nefes aldığı, doğayla buluştuğu bir bölge olarak geçen yıla kadar hizmet veriyordu.

CEPHANELİK ALANINI OT BAĞLAMIŞ

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Av.Ali Güney ile İzmit Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Muharrem Tutuş, 65 yaş üstü vatandaşların sokağa çıkma yasağının esnetildiği bayramds bölgeye gitti. Sokağa çıkma izni verilen büyüklerle buluşurken, Cephanelik Mesire Alanı’nda ot bağlayan piknik alanları, çürümeye terk edilmiş çardakları, kırılan mangal yerlerini, dikenli çalı kaplanan yürüyüş yollarını büyük bir üzüntüyle inceledi. Cephanelik Mesire Alanı’nın tanınmayacak hale geldiğini belirten Güney, şunları söyledi:

BANKLARA VERNİK BİLE SÜRÜLMEMİŞ

“AK Parti döneminde bu alana girerken kapıda güvenlik vardı. İçeride görevliler olurdu. Başı boş, kaderine terk edilmiş değildi. Buradaki görüntü bir yıldır burada belediyenin hiç çalışma yapmadığını gösteriyor. Çocukların boyunu aşan otlar, kırık-dökük çardaklar, parçalanmış mangal alanları var. Oturma yerlerine vernik bile sürülmemiş. Derenin üzeri, spor yapılan yürüyüş parkurları dikenli otlarla kaplanmış. Buraya gelen büyüklerimiz yılanlar yüzünden dolaşamadıklarını söylüyor”.

“GÜL GİBİ İZMİT SOLUYOR”

“İzmit’te geçen hafta Erenler Mahallesi’nde çöken yolun bir aydan fazla süredir yapılmadığını göstermiştik. Cephanelik Mesire Alanının da durumu ortada. İzmit Belediye Başkanı, anlatmaya gelince aklım mantığın almadığı tasarruflardan söz ediyor. Her yer yeşil alan olacak diyor. İzmit böyle mi yeşil olacak. Her yeri dikenli otlar bağlayınca mı doğayla buluşmuş olacağız. Buraya harcanan paranın çürümeye terk edilmesinin hesabını kim verecek? Ziyan edilen bu para halkın parası değil mi? Bakarsan bağ, bakmazsan dağ olur. İzmit’e bahar gelecek demişlerdi. Ama sonbaharı getirdiler. Gül gibi İzmit gözümüzün önünde soluyor”.

26 May 2020 - 21:40 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.

03

28 haziran mahallesinden - Cephaneliğe çok yakın bir yerde oturuyorum, ilçe başkanı sağolsun konuyu gündeme getirmiş, hakikaten çok bakımsız bir halde geceleri it kopuk takımı da eksik olmuyor, güvenlik görevlisi de görmüyoruz son dönemde, otlar zaten çocukların boyunu geçmiş, arabaların ezdiği yılanlar yolların üzerinde, izmit belediyesi yetkilileri lütfen mesire alanını eski haline getirin, oyun oynama giden çoluk çocuğumuzun sağlığından korkuyoruz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mayıs 21:40
02

YEETEER - Bu pazar çephanelik mesire alanına Annemin yanında refakat ettim otlar 1mm geçmiş heryer bakımsız toprakdan gezmek istedik otlarrın arasından geçtik üstümüz hep kirlendi çocukların ilk sokağa çıktığı zaman bizim parka gittim her yer leş otlar büyümüş arasta parkın arkasındaki parka gittim aynı şey bakımsız yeni şehirdeki fahri parkına gittim orasıda leş bende İZMİT Belediyesine 2 3 yerle görüştüm şikayet hattına yazdım park bahçelerden aradılar haklısınız yetiştiremedik dün çumhuruyet parkından başladık bende çocukların çıkma zamanı kaç hafta önce belliydi yaıklar olsun İZMİTE ne zaman bahar gelecek İZMİT SOMURTUYOR

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mayıs 21:40
01

izmitten - Bu haberlere eskiden fatma başkana sahip çıkacak şekilde en yoğun yorumları yazar hatta bu ali güney'e çok uyuz olurdum, ama artık fatma başkana çayırovalılar gelsin sahip çıksın diyorum nasıl olsa oradan işe adam da alıyorlar, hatta şunu da söyleyeyim ali güney denen adam artık bana bir sempatik dahi geliyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Mayıs 21:40