AK Parti sandık başına gidiyor

AK Parti, bu seçim dönemi öncesinde ilkleri hayata geçirecek.

AK Parti genel merkezi tarafından alınan kararla temayül yoklaması tüm illerde eş zamanlı olarak 18 Kasım Pazar günü gerçekleşecek.

Temayül yoklamaları 10.00 ile 16.00 saatleri arasında yapılacak. Temayül yoklamasına ilçe başkanları ve mevcut belediye başkanları girmeyecek. Temayül yoklaması dışında e-temayül yapılacak.

E-temayül de belirlenecek bir günde saat 10.00 ile 16.00 arasında yapılacak. Ancak e-temayül günü şimdilik belli değil.  Temayüller tamamlandıktan sonra AK Parti Genel Merkezi’ne gönderilecek.

06 Kas 2018 - 09:58 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.