Ali Babacan: Kocaeli Büyükşehir'i alacağız

Kocaeli haber... DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, "Kocaeli Büyükşehir'i alacağız" diyerek İl Binası’nın açılışını yaptı. İşte detaylar...

Ali Babacan: Kocaeli Büyükşehir'i alacağız
Ali Babacan: Kocaeli Büyükşehir'i alacağız
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Kocaeli haber... Faaliyetlerine geçtiğimiz aylarda başlayan DEVA Partisi İl ve İzmit İlçe Binası Genel Başkan Ali Babacan tarafından düzenlenen törenle resmen açıldı. Açılış törenine DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın yanı sıra Genel Merkez Başkan Yardımcıları Nihat Ergün, Ali Ufuk Yaşar, DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, DEVA Partisi İzmit İlçe Başkanı Çağrı Çakıcı, il ve ilçe yöneticileri katıldı.

“BÜYÜKŞEHİR’İ ALACAĞIZ”

Kurdele kesimi öncesi kısa bir konuşma yapan İl Başkanı Adem Koç, “Bu bina tamamen helal para ile yapıldı. Hiçbir kamunun belediyenin faturası yoktur. Biz bu binayı arkadaşlarımız ile birlikte emek vererek yaptık. İnşallah burada önemli açılışlar yapacağız. Büyükşehir’i alacağız, 12 ilçeyi alacağız en fazla Milletvekili kazanan parti olacağız. Türkiye’nin yönetimini Ali Babacan’a emanet edeceğiz” ifadelerini kullandı.

KOCAELİ ŞAMPİYONLUK ÜNVANI

Adem Koç’un ardından konuşan Genel Başkan Ali Babacan, “Kocaeli tüm teşkilatlarımız içinde en hızlı hareket eden, tüm kongrelerini tamamlayan ilimiz oldu. Dolayısıyla Kocaeli şampiyonluk ünvanını hak etti. Sizlerle berber güzel bir kongreyi icra ettik. Teşkilatlarımız için kongre hazırlığı oldukça yoğun bir dönem. Emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür etmek istiyorum. Asıl yoğunluk bundan sonra başlayacak. Artık mahalle mahalle teşkilatlanacağız. Her sandıkta en az 2 arkadaşımızın olacağı bir hedef belirledik. Biz Kocaeli’den bir şampiyonluk daha beliyoruz. O da mahalle temsilcilerinin ataması” dedi.

28 Kas 2020 - 17:37 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.