Asker eğlencesinde gençlerle halay çekti

AK Parti Kartepe Belediye Başkan Adayı Mustafa Kocaman, Şirinsulhiye Mahallesi’nde asker eğlencesine katıldı

AK Parti Kartepe Belediye Başkan Adayı Mustafa Kocaman, AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz, İlçe SKM Başkanı Niyazi Aydın, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Aydın ile birlikte Şirinsulhiye Mahallesi’ndeydi. İlk olarak Mahalle Muhtarı İrfan Yiğit’i ziyaret eden Mustafa Kocaman, mahalle genelinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Daha sonra hep beraber Şirinsulhiye Mahallesi’nde ikamet eden Resul Terzi’nin asker uğurlamasına katıldı.

GENÇLERLE BİR ARADA

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şirinsulhiyespor Tesisleri’nde düzenlenen asker eğlencesinde Resul Terzi’yi tebrik eden Kocaman, ailesine de Allah kavuştursun temennisinde bulundu. Gençlerle birlikte sohbet eden Kocaman, yaptığı kısa konuşmada, “Ben burada büyüdüm. Bu sokaklarda top oynadım. Bugün buraya Resul Terzi kardeşimiz için toplandık. Allah’ın izniyle sağ salim gidip gelsin” dedi. Kocaman daha sonra gençlerle birlikte halay çekti.

21 Oca 2019 - 11:33 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.