Bayrağı Sibel Ablamız alacak

Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Mimar Sibel Gönül, Tüysüzler Mahallesi’nde yapmış olduğu toplantıda bölge halkını dinleyerek istek ve önerileri not aldı

Bayrağı Sibel Ablamız alacak
Haber albümü için resme tıklayın

Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, Tüysüzler Mahallesi’nde toplantı yaptı. Bölge halkını dinleyerek istek ve önerileri not alan başkan adayı Gönül’e yapmış olduğu ziyarette AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı, İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı ve Meclis Üyesi Adayı Aykut Çağlayan ve meclis üyeleri eşlik etti. Program kapsamında değerlendirmelerde bulunan başkan adayı Gönül, “Son nefesimize kadar Tüysüzler ve İzmit için çalışacağımıza söz veriyoruz. Biz sizleri çok seviyoruz. Yeni bir sayfa açıyoruz. Tüm yaraları saracağız ve tüm Gönülleri alacağız” dedi.

BAYRAĞI SİBEL ABLAMIZ ALACAK

31 Mart seçimleri için Tüysüzler’den destek isteyen AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, “İnşallah sizin destekleriniz ile bayrağı Sibel ablamız alacak. İzmit için, Tüysüzler için ne ihtiyaç var ise hepsini karşılayacaktır. Bizler adayımıza güveniyoruz. Kendisi İzmit’e ve Tüysüzler’e gerekli birikimi aktaracak donanıma sahiptir. Bize ulaşmak isterseniz sizlerin her zaman emrindeyiz” şeklinde konuştu. Eryarsoy’un ardından açıklamalarda bulunan Ali Güney, “Dur durak bilmeksizin çalışmalarımız devam ediyor. 31 Mart’ta inşallah Tüysüzler Mahallesi’nde bundan önce olduğu gibi şimdi de en güzel sonuçları alacağımızdan eminiz” diye konuştu.

TÜM GÖNÜLLERİ ALACAĞIZ

“Seçimlerimizin vatanımıza ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyoruz” diyerek sözlerine başlayan Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Gönül, “Bizler her zaman milletimizin terazisine inandık ve güvendik. Bizler vatandaşımız ile bulunan gönül bağımızı koparmadan yolumuza devam edeceğiz. Samimiyet, tevazu ve gayret ile gönül belediyeciliği yapacağız. Hepinize yüreğimizi açıyoruz. Biz sizleri çok seviyoruz. Yeni bir sayfa açıyoruz. Tüm yaraları saracağız ve tüm Gönülleri alacağız” dedi. Mahalle meclisleri yapacağız. Hem yerinde denetim hem de yerinde yönetim yapacağız. Böylece sizler mahallenin sakini olmaktan çıkıp, sahibi olacaksınız” dedi.

BÜYÜK HİZMETLER BÜYÜKŞEHİR’LE OLUR

Açıklamalarına devam eden başkan adayı Gönül, “Sizler beni bulmak için değil, ben sizleri bulmak için gayret göstereceğim. Sosyal belediyecilik hizmetlerimizi artırarak devam ettireceğiz. Kendi kaynağını üreten belediye olacağız. Makamlar gelip geçicidir. Önemli olan gök kubbede hoş bir seda bırakmaktır. Ben istiyorum ki İzmit her bir hemşerimin İzmitliyim demekten gurur duyacağı bir yer olsun. Büyük hizmetler büyük şehirle olur. İnşallah Tahir hocamızla beraber İzmit’i gelecek vizyonuna taşıyacağız. Kimseyi kırmayacağım, incitmeyeceğim. Bizler İzmit kazansın, hemşerimiz kazansın istiyoruz. Ne yapmamız gerektiğini biliyoruz” ifadelerini kullandı.

13 Mar 2019 - 10:56 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.