CHP Kartepe’de hareket var

Kadir Hallaç’ın kayyum olarak ilçe başkanlığına getirilmesinin ardından CHP Kartepe İlçe Örgütü’nde hareketlenme başladı. İşte Fısıltı Gazetesi’nin kulağına gelenler…

CHP Kartepe İlçe Örgütü’nde İlçe Başkanı Şerafettin Kırmızı ve yönetim kurulundan 11 kişi istifa etmişti. İstifaların ardından ilçe yönetimi düşerken, İl Örgütü tarafında Kartepe İlçeye kayyum atanmıştı. Kadir Hallaç başkanlığında 5 kişiden oluşan kayyumun ardından 45 gün içerisinde seçim yapmak zorunda olan Kartepe İlçe Örgütünde seçim tarihi belli olmuştu.

ADAY BOLLUĞU YAŞANIYOR 

Parti tüzüğüne göre, kayyum atanması sonrasında 45 gün içerisinde seçim yapmak zorunda olan Kartepe İlçe Örgütünde kongre 7 Eylül Cumartesi günü Uzunçiftlik Ataevler Kültür Merkezi’nde yapılacak. Başkanlık için aday bolluğu var. Talipli ve istekli çok  

HEPSİ BİRBİRİNDEN HEYECANLI 

CHP İl eski yöneticilerinden Hakan Bekil, bir önceki yönetimde bulunan İsmail Akbal, Gençlik Kolları eski başkanı Cihan Çakır, Kadın Kolları eski Başkanı Nurcan Kurşunluoğlu ve eski yöneticilerden Tevfik Mayda’nın isimleri başkanlık için adı geçen isimler.

TEK ADAYLA KONGRE YAPILABİLİR 

Adaylardan Tevfik Mayda’nın çok istekli, heyecanlı ve hevesli olduğu öğrenildi. Bu isimlerin önümüzdeki günlerde bir araya gelerek “tek aday” üzerinde uzlaşması bekleniyor.

23 Ağu 2019 - 14:30 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.