CHP örgütü Uslu'nun yanında...

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi, Körfez'de ittifak görüşmelerinin sürdüğü için aday tanıtımının bekletilmesini istedi ancak Bozkurt Uslu için bugün tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

CHP örgütü Uslu'nun yanında...
Haber albümü için resme tıklayın

Cumhuriyet Halk Partisi  Körfez Belediye Başkan Adayı Bozkurt Uslu için bugün Körfez Tütünçiftlik Kültür Merkezi'nde aday tanıtım toplantısı düzenlendi. Cumhuriyet Halk Partisi'nin Körfez adayını ittifak kapsamında çekeceği söylentilerinin gündeme geldiği şu sıralarda aday tanıtım toplantısı ittifaka bir mesaj veriliyor algısına neden oldu. Tanıtım toplantısında Bozkurt Uslu'ya Cumhuriyet Halk Parti'li gençler ve ilçe örgütü, il yöneticileri olmak üzere yoğun bir destek verildiği görüldü. İl Başkanı Cengiz Sarıbay'ın da katılması beklenen toplantıya şehir dışında olduğu için gelemediği öğrenildi.

İTTİFAKIN KOŞULLARI DOĞRU BELİRLENMELİ

Açılış konuşmasını Körfez İlçe Başkanı Cahit Dağdeviren yaptı. Dağdeviren, "Kötü bir süreçten geçiyoruz. Bu süreci lehimize çevirmek bizim elimizde. İttifakı önemsiyoruz. İttifak olacaksa koşullar doğru belirlenmeli. Seçime en yakın ilçelerden birinin Körfez olduğunu göreceksiniz. İttifak olmalı diyoruz. Ama doğru yerde yapalım. Bizim kendimize güvenimiz var" ifadelerini kullandı. Ardından İl Başkan Vekili Selim Yıldız bir konuşma yaptı. "İl yönetimi olarak geçmişte yanınızda olduk bundan sonra da yanınızda olacağız." dedi.

SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ

Cumhuriyet Halk Partisi Körfez Belediye Başkan Adayı Bozkurt Uslu ise, son konuşmayı yaptı. Uslu, konuşmasında: "Elinizi taşın altına koymak için yola çıktık. Bu seçimleri çok önemsiyoruz. Ben bu sorumlulukla büyüdüğüm yerlere borcumu ödemeye geldim. Halkımız bize inanıyor. Örgütüm bütünüyle bana destek verdi ve inandı. Genel başkanım ve parti meclisim bana bu görevi verdi. İttifak süreci önemli. İttifakı korumak istiyoruz. İttifak kazanmak için var kaybetmek için değil. Biz bunu genel merkeze anlatacağız ve inandıracağız.  İttifak bu ülkeyi kurtarmak için yapılıyorsa ona göre davranılmalı. Biz sonuna kadar mücadele edeceğiz. Sadece oy arttırmak için ittifak yapılmaz. Partimiz ve ülkemiz hepimizin üzerinde. Bu süreçte ilçe başkanımız istifa etmek zorunda kalabiriz demişti. Benim örgüt yöneticilerim örgütünü terk etmez. Bunu genel merkeze siz de anlatın. Biz kazanacağımıza inaniyoruz. Biz haklıydık demek istemiyoruz." dedi.

13 Oca 2019 - 16:39 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.