Ellibeş: “AK Parti, herkesin partisidir”

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, son dönemde yeni üye kayıtlarında artış yaşandığını belirterek, “En son CHP’li iki belediye meclis üyesi arkadaşımız aramıza katıldı. AK Parti, herkesin partisidir. Vatanını ve milletini seven herkes bu büyük çatı altında kendine yer bulabilir” dedi.

Ellibeş: “AK Parti, herkesin partisidir”
Ellibeş: “AK Parti, herkesin partisidir”
Haber albümü için resme tıklayın

Darıca Belediyesi’nde CHP’den istifa eden Meclis Üyeleri Göknur Bektaş ile Cevat Yalçın’ın AK Parti’ye katılmasıyla birlikte, AK Parti’nin Kocaeli’de ilçe belediye meclis üye sayısı 216’ya, Büyükşehir Belediye Meclis Üye Sayısı 59’a yükseldi. AK Parti Kocaeli İl Başkanlığında Milletvekili İlyas Şeker, İl Teşkilat Başkanı Av.Halit Çokan, İl Seçim İşleri Başkanı Av.Alper Doğan, İl Sosyal İşler Başkanı Muharrem Top, İl Ar-Ge Başkanı Mustafa Yıldıztekin, İlçe Başkanı Av.Ufuk Acay ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’la birlikte yeni meclis üyelerine rozet takarak, partiye üyeliklerini kabul eden AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş şunları söyledi: 

ÖNCE ÜNAL SAMED, SONRA MECLİS ÜYELERİ

“Sabah 19 yaşındaki genç arkadaşımız Ünal Samed’in üyeliğini kabul ettik. Öğleden sonra iki meclis üyemiz partimize katıldı. İlçelerimizde de yeni üye kayıtları hızla devam ediyor. Türkiye’nin ve Kocaeli’nin en uç üyesine kadar canlı ve en büyük sivil toplum kuruluşu olarak yolumuza devam ediyoruz. Aramıza yeni katılan meclis üyesi arkadaşlarımıza farklı partilerden de çağrı oldu. Ama milletimize hizmet etmek için en uygun yerin AK Parti olacağına karar vererek bize müracaat ettiler.”

“HAYIRLI OLSUN”

“Darıca her anlamda AK Parti’ye karşı teveccühünü esirgememiş ilçelerimizden biridir. Bu anlamda yükümüz büyük. Darıca’mız son dönemde yapılan spor, kültür ve sosyal hayata dönük yatırım ve projeleriyle bambaşka bir cazibe merkezi haline geldi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın ve Darıca Belediye Başkanımız Muzaffer Bıyık’la bu yatırımlar devam ederek, Darıca daha da gelişecektir.”

HER İLÇEDE BİRİNCİYİZ

“Darıca Belediyemizde meclis üye sayımız son katılımla 20 oldu. Kocaeli geneli 214 olan ilçe belediyeleri meclis üye sayısı 216’ya çıktı. AK Parti, 12 ilçenin tamamında halkımızı temsil anlamında belediye meclislerimizde açık ara birinci partidir. Cumhur İttifakı ortağımız MHP ile birlikte çok güçlü şekilde milletimizin hizmetkarıyız. Halkımızın bize olan bu güveninin değerini bilerek, kısır tartışmalara, şahsi hesaplara girmeden çalışmaya devam edeceğiz. Aramıza yeni katılan meclis üyelerimizin partimize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Allah, Darıca’mıza ve şehrimize hayırlı hizmetler etmeyi nasip eylesin.”

AK PARTİ, HERKESİN PARTİSİDİR

“AK Parti’de herkese yer var. Kuruluşumuzdan bugüne, inandığımız değerleri korumak için çıktığımız kutlu yürüyüşte, milletimizin gösterdiği istikameti kendimize yol bildik. Bu doğrultuda içeride ve dışarıda haklı mücadelemizi her daim sürdürdük. Millet ve hizmet aşkıyla başlayan yolculuğumuzu, ulaşımdan eğitime, kültürden sağlığa, savunma sanayisinden enerjiye başardığımız yüzlerce hedefle taçlandırdık”.

SEVDAMIZ TÜRKİYE

“Ülkemiz için her zaman daha iyisini, en iyisini arzuladık. Geldiğimiz noktada, Türkiye'nin partisi olarak yeni bir döneme kucak açıyoruz. Yola çıkış amacımızı unutmadan siyasetimizin merkezinden insan, sevdamızdan Türkiye eksik olmayacak. Bu uğurda milletimizle omuz omuza yeni mücadelelere atılmaya ilk günkü aşkla bir kez daha hazırız”.

07 Tem 2020 - 12:43 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.