Ellibeş: “Üretmeden siyaset yapmıyoruz”

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığının 17 Ekim’de başlayan “İl Yöneticileri Mahalle Teşkilatlarıyla Buluşuyor” programı  tamamlandı.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, “Aksatmadan her hafta perşembe günleri ilçe ilçe gezerek 472 mahallenin tamamında teşkilatımızın uç beyleriyle bir araya geldik. Yine büyük bir katılım ve özveri vardı. İl yönetiminden, mahalle yönetimlerine bütün teşkilatımıza teşekkür ediyorum” dedi.

35 GÜNDE 472 MAHALLE TOPLANTISI

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, göreve geldiği günden itibaren teşkilat çalışmalarına büyük önem veriyor. İlk olarak il ve ilçe danışma meclislerini toplayan Ellibeş, aynı anda her hafta bir ilçeyi ziyaret edip esnaf ve STK’larla buluşmaya başladı. Bununla birlikte istişare kurulu toplantılarıyla, mahalle yönetimleri toplantısına il yöneticilerinin katıldığı programlar başladı. “İl Yöneticileri Mahalle Teşkilatlarıyla Buluşuyor” adıyla 17 Ekim’de başlayan bu program 21 Kasım’da (dün) İzmit’te sona erdi. Her hafta perşembe günleri yapılan toplantılara Başkan Ellibeş de katıldı. Toplam 35 günde 472 mahallenin tamamıyla bir araya geldiklerini belirten AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş,  şöyle dedi: “Mahalle teşkilatlarımız partmiz adına en önemli misyonu yerine getiriyor. Milletimizle her zaman direkt temas halindeler. Onların bu noktada yalnız olmadıklarını her zaman ifade ediyoruz.

KENDİMİZE ÖRNEK ALIYORUZ

Ancak bunu göstermek, eyleme dönüştürmek adına da böyle bir program düzenledik. Çok şükür, beklentilerimizin de üzerinde faydalı oldu. İl yöneticilerimiz, ilçe yöneticilerimiz, meclis üyelerimiz, il-ilçe kadın ve gençlik kollarımız, mahalle teşkilatlarımızla bir araya geldi. Mahalle başkanlarımız ve yönetimlerinin yanında olduğumuzu ifade ettik. Şehrimize, milletimize faydalı olmak istiyorsak durmadan çalışmak zorundayız. Bizler bir köşeye çekilip, yalnızca polemik üreterek siyaset üreten bir yapıda asla olmadık. Üretmeden, çözüm bulmadan sadece konuşarak siyaset yapmayı kendimize hiç bir zaman yakıştırmadık. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı bu konuda en uç noktadaki teşkilat üyelerine kadar kendimize örnek alarak çalışıyoruz. Ben, son derece faydalı geçen bu toplantılara katılan, destek sunan bütün teşkilat üyelerimize teşekkür ediyorum”.

22 Kas 2019 - 13:34 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.