Ellibeş’ten teşekkür

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, binlerce partilinin katıldığı 105.İl Danışma Meclisi sonrası teşekkür mesajı yayımladı.

Ellibeş’ten teşekkür
Haber albümü için resme tıklayın

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, 114 günlük görev süresi boyunca bin 200’e yakın program gerçekleştirdi. Bunların arasında Sivil Toplum Kuruluşları ziyaretleri, halk toplantıları, teşkilat ziyaretleri ve ilçe danışma meclisleri de bulunuyordu. Genişletilmiş ilçe danışma meclisleri 9 Temmuz’da başlayıp, 21 Ağustos’ta sona ermişti. On iki ilçenin tamamında salonlar dolmuştu. Ellibeş dönemi ilk il danışma toplantısı ise önceki gün Antikkapı Restoran’da yapıldı. Toplantıya yoğun katılım dikkat çekti. Salon tamamen dolarken büyük bir kalabalık da dışarıya, bahçeye taştı. Antikkapı’da adeta izdihama neden olan Genişletilmiş 105.İl Danışma Meclisi’ne parti istişare kurullarının yoğun ilgisi de dikkat çekiciydi. AK Parti Kocaeli teşkilatının kuruluşunda imzası bulunan pek çok ismin yanı sıra, il, ilçe ve belediye başkanlıkları yapan, yönetimlerde görev alan isimler Ellibeş başkanlığındaki ilk danışma meclisinde salonu doldurdu. Partinin birlik ve beraberliğini pekiştiren görüntüler yaşandı.

ELLİBEŞ’TEN SAMİMİ TEŞEKKÜR

Toplantıya eşi Feriha Hanım’la birlikte katılan Başkan Ellibeş, il danışma meclisinde ortaya çıkan bu tablo nedeniyle teşkilatlara teşekkür etti. Yaz ayları olmasına rağmen ilçe danışma meclislerindeki görüntünün bu tablonun habercisi olduğunu kaydeden Ellibeş, “Teşkikatlarımızın heyecanı ve coşkusunu yaz aylarındaki ilçe danışma meclislerinde görmüştük. Ama açık söylemek gerekirse bu kadar yoğun katılım olması bizim de beklentilerimizin üzerindeydi. Ayırca cumartesi sabahı çok erken saatte başlayıp, öğleden sonra sona eren toplantımızın sabırla takip edilmesi, toplantı biterken de aynı kalabalığı salonda görmek bizi ayrıca mutlu etmiştir. AK Parti büyük bir aile. Bugün çok farklı yönlerden saldırılara maruz kalsa da birliğini, bütünlüğünü bozmadan yoluna emin adımlarla devam ediyor, gelecek planlarını hazırlıyor. Bu inançla danışma meclisimize katılan mahalle başkanlarımızdan, istişare kurulu üyelerimize, teşkilatımızın her kademesindeki arkadaşlarımıza heyecanı, coşkusu ve özverisi için çok teşekkür ediyorum” dedi.

MAHALLE TOPLANTILARI BAŞLIYOR

Öte yandan AK Parti’de, yoğun tempo Genişletilmiş 105.İl İstişare Toplantısı’ndan sonra da devam edecek. Başkan Ellibeş, her hafta ilçe ziyaretleri, esnaf ve halk buluşmalarının yanı sıra bu haftadan itibaren mahalle başkanları toplantısına başlayacak. AK Parti Teşkilat Başkanı Av.Halit Çokan başkanlığındaki komisyon tarafından hazırlanan mahalle başkanları toplantısı 17 Eylül Salı günü Dilovası’nda başlayacak. Program şöyle:

MAHALLE BAŞKANLARI TOPLANTILARI

TARİH İLÇE
17 Eylül Salı Dilovası
18 Eylül Çarşamba Kandıra
19 Eylül Perşembe Körfez
20 Eylül Cuma Başiskele
21 Eylül Cumartesi Gebze
21 Eylül Cumartesi Çayırova
21 Eylül Cumartesi Darıca
24 Eylül Salı İzmit
25 Eylül Çarşamba Gölcük
26 Eylül Perşembe Karamürsel
27 Eylül Cuma Kartepe
28 Eylül Cumartesi Derince

15 Eyl 2019 - 11:58 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.