Gönül köprüleri kurduk

AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Mimar Sibel Gönül, Kocaeli Anadolu Dernekler Birliği Kadın Kolları ve Yönetimi tarafından düzenlenen kahvaltı programında, kadınların sofrasına konuk oldu.

AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, Kocaeli Anadolu Dernekler Birliği (KAİD-BİR)Kadın Kolları Başkanı Selda Çiftçi ve Yönetimi tarafından düzenlenen kahvaltı programında, Anadolu illerinden kadınların sofrasına konuk oldu. Kocaeli Ordulular Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nde gerçekleşen programda başkan adayı Gönül’e, AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Yazıcı da eşlik etti. Kahvaltının ardından kadınlar ile bir süre muhabbet eden AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, “Yüreği mert, gönlü zengin Anadolu’nun dört bir köşesinden gelerek İzmit'te yaşamını sağlayan, ilimize renk katan kadınlarımızla gönül köprüsü kurduk. Bizleri yapı harcı gibi bir araya getiren Kocaeli Anadolu İlleri Dernekler Birliği'nin kadın yöneticilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

DAVAMIZ HİZMET DAVASIDIR

Kadınlarla buluşmaktan dolayı mutluluk duyduğunu söyleyen AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, “Alikahya’nın kadınları her zaman başımızın tacıdır. Beş yıl daha bu şehirde yöneticilerimizi belirleyeceğimiz bir seçim dönemine giriyoruz. Bu seçimlerin başta İzmit ve Kocaeli olmak üzere ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Biz sayın cumhurbaşkanımızın teveccühü ile İzmit’te güzel bir yarışa çıktık. Bizim yolumuz milletimizin yolu, rotamız milletin rotası, davamız milletimize hizmet etme davasıdır. Arzumuz bir olmak, beraber olmak, gönüllere dokunmaktır” diye konuştu.

SARIP SARMALAYACAĞIZ

Açıklamalarına devam eden başkan adayı Gönül, “Bizler bu şehirde çok daha temiz ve güzel yarınlar bırakmak için gayretler ediyoruz. Allah’ın izni, sizlerin teveccühü ile inşallah kazanacağız. Derdi olan vatandaşlarımızı mutlaka dinleyecek, dertlerine derman olmaya çalışacağız. Hiçbir mahallemizi birbirinden ayırmayacağız. Sarıp sarmalayacağız, kimseyi kırıp incitmeyeceğiz. İzmit’imizi, mahallerimizi hep beraber yöneteceğiz. Hiçbir zaman biz yaptık demeyeceğiz. Sizin huzurunuza gelmeyen hiçbir projeyi hayata geçirmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

21 Şub 2019 - 12:54 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.