Güney Mahallesi; “Çare Sarıdoğan” dedi

Güney Mahallesi sakinleri, Saadet Partisi Körfez Belediye Başkan adayı Recep Sarıdoğan ile bir araya gelerek şikayetlerini dile getirdiler ve seçimde tercihlerinin Recep Sarıdoğan olacağını belirttiler

Seçime sayılı günler kala Körfez’in her noktasına ulaşmaya devam eden Saadet Partisi Körfez Belediye Başkan adayı Recep Sarıdoğan, ilçe teşkilatında Güney Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlarla bir araya geldi. Uzun yıllar kaldırılacağı taahhüt edilen ancak bir türlü gerçekleştirilmeyen bina ve dairelerin bakım ve onarımları sonrası mağdur olduklarını dile getiren Demirci ve Oktay Uzuner Sokağı sakinleri, Recep Sarıdoğan ve meclis üyesi adayı Mehmet Yavuz ile sorunlarını paylaştı.

SARIDOĞAN, “GÜVENCE VERİYORUM”

17 senedir Körfez’i yönetenlerin, halkı seçimler sonrası yalnızlığa terk ettiğini ve vatandaşların mağduriyetlerine sessiz kaldığını belirten Recep Sarıdoğan, Güney Mahallesi sakinlerinin sorunlarının görev verilmesi halinde en kısa sürede giderileceğini dile getirdi. Sarıdoğan, “Saadet Partisi olarak Körfez’de kent meydanı için projelendirdiğimiz Güney Mahallesi’ndeki alanımızda yaşayan vatandaşlarımızın, evlerinin ve haklarının en güzel şekilde verileceğinin güvencesini veriyorum” şeklinde konuştu. Sarıdoğan ile görüşen Güney Mahallesi sakinleri de, seçimlerde Recep Sarıdoğan’a oy vereceklerini açıkladı.

28 Mar 2019 - 12:41 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Kocaeli Denge Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Kocaeli Denge hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Kocaeli Denge editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Kocaeli Denge değil haberi geçen ajanstır.